Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010


Με ξεκάθαρη λαϊκή εντολή εκλέγεται Δήμαρχος Ύδρας ο Άγγελος Κοτρώνης

Με θριαμβευτική διαφορά 317 ψήφων και ποσοστό 54,45% και ψήφους 1168, ο συνδυασμός «Η Αλήθεια για την Ύδρα» του Άγγελου Κοτρώνη έφερε στην Ύδρα τη μεγάλη αλλαγή.
Μια νίκη που από την πρώτη Κυριακή ξεκαθάρισε τα πράγματα κι έστεψε τον Άγγελο Κοτρώνη Δήμαρχο Ύδρας.
Μέσα σ’ ένα κλίμα ενθουσιασμού, χειροκροτημάτων και ευχαρίστησης, το βράδυ των αποτελεσμάτων, ο λαός της Ύδρας πανηγύρισε θεαματικά και συνεχάρηκε το νέο Δήμαρχο Ύδρας Άγγελο Κοτρώνη, ο οποίος συγκινημένος μίλησε για την «Ανάσταση της Ύδρας» και εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους τους Υδραίους, δεσμευόμενος πως θα δουλέψει και θα κάνει τα πάντα για το καλό της Ύδρας μας και όλων των δημοτών.
Ο Κώστας Αναστόπουλος με το συνδυασμό του «Νέοι Ορίζοντες για την Ύδρα» φτάνοντας στο ποσοστό 39,67% και ψήφους 851, συμπλήρωσε ένα σερί δεκάξι χρόνων στην εξουσία του Δήμου μας, αφού η συνειδητή από κάθε άποψη λαΐκή εντολή του Υδραΐκού λαού, εξέφρασε απερίφραστα την αναγκαιότητα για κάτι καινούριο και πιο ελπιδοφόρο.
Η παράταξη "Οικολόγοι Ύδρας" εισέρχεται για πρώτη φορά στο Δήμο μας με ποσοστό 5,87% και 126 ψήφους.
Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Ύδρας Άγγελο Κοτρώνη και στους Δημοτικούς Συμβούλους του, καθώς Καλή συνεργασία με τις δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης και τους συμβούλους της. Η Ύδρα που αγαπάμε, μας περιμένει όλους να την ανεβάσουμε ψηλά!


ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks