Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Hellenic Seaways, Δελτίο Τύπου

Για μια ακόμα χρονιά, η Hellenic Seaways επιβραβεύει τους νέους φοιτητές στο ξεκίνημα της νέας τους εκπαιδευτικής διαδρομής, προσφέροντας έκπτωση 35% σε όλες τις μετακινήσεις τους από και προς τον τόπο των σπουδών τους. 
Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, η Hellenic Seaways, παρατείνει τη διάρκεια ισχύος για την έκπτωση 35% που προσφέρει στους νέους φοιτητές και τις οικογένειές τους προς και από τον τόπο των σπουδών τους, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2013, παραμένοντας συνεπής στην πρωτοβουλία της για στήριξη των νέων φοιτητών και των οικογενειών τους, εν μέσω κρίσης.
Η έκπτωση παρέχεται με την προσκόμιση του «Δελτίου Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013» σε όλα τα πρακτορεία της Hellenic Seaways, καθώς και στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία. 
Για τη Hellenic Seaways αποτελεί προτεραιότητα να λειτουργεί πάντα με ευαισθησία και με συνέπεια ανταποκρινόμενη ουσιαστικά και αποτελεσματικά στις πραγματικές ανάγκες των επιβατών σε κάθε στιγμή.
Παράλληλα, η Hellenic Seaways επεκτείνει την έκπτωση 35% και προς τα μέλη της οικογένειας που συνοδεύουν τους φοιτητές, στηρίζοντας έτσι την ελληνική οικογένεια που συμπαραστέκεται στις προσπάθειες των παιδιών για ένα καλύτερο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks