Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Επιχείρηση ανακατάληψης Νήσου με τεράστια κοινοιτοποίηση Αεροναυτικών Δυνάμεων !...Παρουσία Σαμαρά !Με τα πανίσχυρα αρπακτικά της θάλασσας τα ZUBR να σπάνε  κάθε ρεκόρ ταχύτητας πετώντας κυριολεκτικά πάνω απο τα κύμματα ! 

Τεράστια κινητοποίηση Αεροναυτικών Δυνάμεων  και  εφαρμογή σχεδίου  ανακατάληψις  νήσου με συνεργασία Ναυτικού Στρατού και Αεροπορίας με συμμετοχή όλων των Ειδικών  Δυνάμεων της Ταχείας αντίδρασης του ΓΕΕΘΑ !

 Σύμφωνα με το Σενάριο της Ασκήσεως ! 

Τούρκοι Κομάντος αποβιβάζονται νύχτα  και καταλαμβάνουν Ελληνική βραχονησίδα  με υποστήριξη Επιθετικών Ελικοπτέρων  ενώ  την ίδια ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη  διαπραγματεύσεις  στα Ηνωμένα Έθνη  για την ΑΟΖ Το ΓΕΕΘΑ διέταξε την Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης  να προβεί σε ανακατάληψη της νήσου χωρίς καμιά ενημέρωση σύμφωνα με τα σχέδια που  έχουν σχεδιαστεί και έχουν γίνει κτήμα σε όλους τους Καταδρομείς !

Με τρομακτική δύναμη πυρός και επίθεση κατά μέτωπο απο τα Απάτσι που έφτασαν στην περιοχή  σε χρόνο ρεκόρ, ενώ τρέχοντας δαιμονισμένα τα δύο αρπαχτικά της θάλασσας  τα πανίσχυρα ZUBR  που κάλυψαν την απόσταση κυριολεκτικά πετώντας πάνω από τα κύματα έβγαλαν στη ξηρά απο  καταδρομείς και αμφίβια οχήματα μέχρι και τεθωρακισμένα ο όγκος πυρός ΄ τεράστιος ενώ 2 ζεύγη Τουρκικών μαχητικών που έσπευσαν στη περιοχή σε απεικόνιση απο'' Ελληνικά F-16'' τα Ελληνικά Μιράζ 2000- 5 τα γνωστά δίλιτρα τα κατέβασαν πρίν προλάβουν να καταλάβουν τι τους  χτύπησε !

Η όλη επιχείρηση  υποστηρίχθηκε από δύο φρεγάτες που έπλεαν στην περιοχή αλλά και δύο κανονιοφόρους που έκλεισαν όλες τις εισόδους της περιοχής με τους Exocet σε ετοιμότητα αποκλείοντας το Τούρκικο Ναυτικό !

Σε ειδική μυστική αποστολή το υποβρύχιο Παπανικολής που ήταν σε κόκκινο συναγερμό έξω απο την Τουρκική Ναυτική βάση  με απεικόνιση τον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας !

Η αντίδραση των Ελληνικών Δυνάμεων ΄ηταν κεραυνοβόλα άμεση και  με τεράστιο όγκο πυρός  !

Στην ¨ασκηση θα χρησιμοποιηθούν και τα πανίσχυρα αρπακτικά της Θάλασας τα γνωστά που απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την αξία τους ...Πόσο άδικο για αυτά τα πανίσχυρα αρπαχτικά της Θάλασσας να μην υποστηρίζονται με την αγορά ανταλλακτικών  ! ...η ¨Ασκηση Πυρπολητής εκτελέστηκε τον περασμένο Ιούνιο ...


Τώρα Όλη η Άσκηση σχεδιάστηκε εκ νέου  και  θα εκτελεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου  στη νήσο Δοκό κοντά στην Ύδρα...Παρουσία του Πρωθυπουργού της Κυβέρνησης κ. Σαμαρά και θα είναι η πρώτη φορά που θα παρακολουθήσει Άσκηση και μάλιστα των Ειδικών Δυνάμεων της Δύναμις ΄Δ΄που ειναι το μακρύ χέρι του ΓΕΕΘΑ


ΠΗΓΗ:   http://www.newsnowgr.com/article/526856/epixeirisi-anakatalipsis-nisou-me-terastia-koinoitopoiisi-aeronaftikon-dynameon-parousia-samara-.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks