Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Μαγευτική βραδιά με το Μ. Φραγκούλη στο 15ο Συνέδριο της Ύδρας

Μια μαγευτική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 350 ανώτατα στελέχη της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς, που παρακολούθησαν, στις 27 Σεπτεμβρίου, στο Ιστορικό Μουσείο της Ύδρας, συναυλία του διεθνούς φήμης τενόρου, Μάριου Φραγκούλη, χορηγός της οποίας ήταν η ασφαλιστική εταιρεία Ευρώπη ΑΕΓΑ.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 15ου Διεθνούς Συνεδρίου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, ήταν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπη ΑΕΓΑ, κ. Νικόλαος Μακρόπουλοςκαι η σύζυγός του, κ. Katleen Μακροπούλου.

Κάτω από τον έναστρο ουρανό της Ύδρας, ο Μάριος Φραγκούλης με την αισθαντική φωνή του ερμήνευσε γνωστά τραγούδια των Nino Rota, Nicola Piovaniκαι Μάνου Χατζηδάκη, καθώς και άλλες μελωδίες του κλασικού ρεπερτορίου του παγκόσμιου Το ζεύγος Μακρόπουλου με τον Μ. Φραγκούλη και την κα Ε.Χούντα που συνόδευε τον τενόρο στο πιάνοκινηματογράφου, καθηλώνοντας το κοινό του.

Τόσο ο ίδιος ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, όσο και ο Δήμαρχος της Ύδρας, κ. Άγγελος Κοτρώνης, στις σύντομες ομιλίες τους, πριν από τη συναυλία, στάθηκαν, μεταξύ άλλων, στην ιστορικότητα του νησιού και τις μοναδικές ομορφιές τις οποίες «κρύβει», τονίζοντας ότι η Ύδρα αποτελεί στολίδι της χώρας και έναν από τους πλέον ισχυρούς πόλους έλξης ξένων τουριστών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο δήμαρχος της Ύδρας βράβευσε τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων της ΕΑΕΕ, κ. Νικόλαο  Μακρόπουλο, για την αγάπη και την προσφορά του στο νησί, ενώ από την πλευρά του ο κ. Ν. Μακρόπουλος, βράβευσε τον τέως πρόεδρο και νυν  αντιπρόεδρο της ΕΑΕΕ, κ.Γεώργιο Κώτσαλο, ο οποίος εμπνεύστηκε και οραματίστηκε πριν από 15 χρόνια το  Συνέδριο της Ύδρας που καθιερώθηκε πλέον ως θεσμός της ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής κοινότητας.
Η βραδιά στο Ιστορικό Μουσείο της Ύδρας έκλεισε με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό, εντυπωσιάζοντας όχι μόνο τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης, αλλά και όλους τους επισκέπτες και τους κατοίκους του νησιού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks