Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ , ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΩΡΩΝ 2ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΛΩΣΗΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ
Ύδρα, 1 Οκτωβρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με επιτυχία έληξε και ο δεύτερος διαγωνισμός ανακύκλωσης, ο οποίος απευθυνόταν στους μαθητές των Δημοτικών και του Γυμνασίου Ύδρας και διοργανώθηκε από το Δήμο μας κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Η διαδικασία της συλλογής των κουπονιών ολοκληρώθηκε στις 19 Αυγούστου και την επομένη οι συμμετέχοντες τα παρέδωσαν στο Δήμο παρουσία της Συμβολαιογράφου κ. Δέσποινας Τσερκέζη.
Κατά την καταμέτρηση των κουπονιών ανακηρύχθηκαν νικητές οι Γιάννης Κυρ. Βούλγαρης, Κωνσταντίνος Νιαβής και Νικόλαος Γκιάκος, οι οποίοι προσήλθαν και παρέλαβαν τα δώρα τους σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου. Τα δώρα, δύοlaptop και ένα tablet, παρέδωσε στους μαθητές ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης με την ευγενική χορηγία της εταιρείας SONYmake.believe.
Kατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους μαθητές για την προσπάθειά τους, ενώ τους παρότρυνε να συνεχίσουν την ανακύκλωση, γιατί με τον τρόπο αυτό συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής. Επίσης ανακοίνωσε στους μαθητές και στους γονείς που τους συνόδευαν, ότι σύντομα θα προκηρυχθεί και νέος διαγωνισμός ανακύκλωσης, τονίζοντας  όμως ότι η οικολογική συνείδηση δεν χρειάζεται υλική ανταπόδοση, διότι «…αν αγαπάμε και προστατεύουμε  το περιβάλλον, το ίδιο το περιβάλλον θα μας ανταμείψει».
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks