Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Δυναμικά μπροστά η ΑΟΝ στην Υδρα

Στο ζεστό και φιλικό περιβάλλον του ξενοδοχείου Bratsera στην Ύδρα, υποδέχτηκαν οι άνθρωποι της ΑΟΝ Βenfield τους συμμετέχοντες στο καθιερωμένο Ετήσιο Συνέδριο της Ασφαλιστικής και Αντασφαλιστικής Αγοράς, στις 26 Σεπτεμβρίου 2013. 
Το πάρτι της ΑΟΝ Βenfield ήταν το εναρκτήριο γεγονός, στα πλαίσια του 15ου Hydra Meeting το οποίο  φιλοξένησε πάνω από 300 άτομα από την εγχώρια και διεθνή ασφαλιστική και αντασφαλιστική αγορά.
Σε ένα χώρο που διαφυλάττει τα στοιχεία της Ύδρας, η ΑΟΝ Βenfield κατάφερε να προσφέρει στους καλεσμένους της, φίλους και συνεργάτες , την απαραίτητη χαλάρωση πριν την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου της επόμενης ημέρας. 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΟΝ Βenfield και Country Manager της AON Greece, Richard Posgate καλωσόρισε τους καλεσμένους. 
Συνοδός της διασκέδασης ήταν το καλό φαγητό και κρασί, καθώς επίσης και η μουσική προς τέρψη των παρευρισκομένων. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σε σχέση με τα δρώμενα στην ασφαλιστική και αντασφαλιστική αγορά, νέα για τις εξελίξεις στις ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές εταιρίες, θεματολογία κάθε είδους αλλά και να διασκεδάσουν.
Το πάρτι έκλεισε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες, οι οποίοι εξέφρασαν τις θετικότερες εντυπώσεις για τη διοργάνωση και την ατμόσφαιρα του event της ΑΟΝ Βenfiel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks