Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Στην Ύδρα το κρουαζιερόπλοιο Europa 2



 Το νέο κρουαζιερόπλοιο Εuropa 2, που ανήκει πλέον στον στόλο της εταιρείας κρουαζιέρας Hapag – Lloyd Cruises (στην οποία συμμετέχει ο γερμανικών συμφερόντων τουριστικός οργανισμός της TUI), επισκέπτεται αυτό το φθινόπωρο, Ελληνικούς προορισμούς.
Το κρουαζιερόπλοιο 5 αστέρων, συνολικής χωρητικότητας 516 επιβατών, πήρε το όνομά του σε επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο και πραγματοποιεί κρουαζιέρες στη Δυτική και Ανατολική Μεσόγειο, στην Αραβική Χερσόνησο και στην Ασία. Απευθύνεται σε μεσήλικες, ζευγάρια και οικογένειες και στόχος είναι να προσελκύσει τουρίστες τόσο από τη Γερμανία όσο και από άλλες χώρες.
Στην πρώτη κρουαζιέρα το Europa 2 ξεκίνησε από τη Μάλτα στις 14 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη. Ενδιάμεσοι σταθμοί του στη χώρα μας ήταν το Κατάκολο, η Κέρκυρα, ο Άγιος Νικόλαος και η Μύκονος. Στις τρεις επόμενες κρουαζιέρες που πραγματοποιούνται το διάστημα από 5 έως και 26 Οκτωβρίου, το κρουαζιερόπλοιο συνδυάζει επισκέψεις σε ελληνικά και τουρκικά λιμάνια, ξεκινώντας ή καταλήγοντας στον Πειραιά. Στους ελληνικούς σταθμούς πέραν αυτών της πρώτης κρουαζιέρας συμπεριλαμβάνονται τα νησιά: Σκιάθος, Χίος, Σάμος, Σαντορίνη, Νάξος, Πάτμος, Ύδρα και Μυτιλήνη.
Η πέμπτη και τελευταία κρουαζιέρα για φέτος που θα επισκεφθεί τη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου, με αφετηρία τον Πειραιά, κατάληξη τη Λεμεσό και ενδιάμεσους σταθμούς ελληνικά και κυπριακά λιμάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks