Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Στην Ύδρα αύριο ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Συνάντηση Βαρθολομαίου-ΙερώνυμουΤον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο θα επισκεφτεί σήμερα στην Επισκοπή ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος πραγματοποιεί από χθες τριήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Στις 21:00 το βράδυ, στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου του Κέντρου Περιβαλλοντικής Υγείας του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα μεταβεί στο Θέατρο Ηρώδου του Αττικού, όπου θα κηρύξει την έναρξη του συνεδρίου με σύντομη ομιλία για το περιβάλλον. Θα ακολουθήσει ρεσιτάλ για φωνή και πιάνο από τον Μάριο Φραγκούλη και τον αμερικανό πιανίστα Eugene Kohn.

Την Πέμπτη ο κ. Βαρθολομαίος θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την Ύδρα. Εκεί, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης του δήμου Ύδρας. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Συνεδριακή Αίθουσα του Καθεδρικού Ναού, ενώ θα προηγηθεί πανηγυρική δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Επίσης ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα επισκεφθεί το Επισκοπείο της Ύδρας, όπου θα τον υποδεχθεί ο Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης Εφραίμ. Την Παρασκευή το πρωί θα αναχωρήσει από την Αθήνα για την Κωνσταντινούπολη.


 www.newsbeast.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks