Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Ύδρα - Πόρος - Αίγινα με Latin μαθήματα & show στην Latin One Day Cruise


Ύδρα - Πόρος - Αίγινα 
με Latin μαθήματα & show
Στα πλαίσια του Athens Bachata Salsa Festival!!!

Στις 08.00 η αναχώρηση για τα 3 πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Latin μαθήματα χορού και animation show! Η χορευτική ομάδα “FUERZA AZTECA” με επικεφαλής τον Miler Rodriguez απο το Μεξικό θα σας μυήσει στο κόσμο της salsa, merengue, bachata… Το κέφι αρχίζει!

Ύδρα, το αγαπημένο νησί του διεθνούς jet set, με τη νησιώτικη πολιτεία και τα πανέμορφα σπίτια με τη χαρακτηριστική τους αρχιτεκτονική που απλώνονται αμφιθεατρικά μπροστά μας. Και αν αυτό σας γοητεύσει, μόλις αποβιβαστείτε και αρχίσετε να περπατάτε στα σοκάκια της Ύδρας ή κάνετε μία βόλτα με τα γαϊδουράκια, τότε η γνωριμία με αυτό το νησί θα σας συναρπάσει. 
Παραμονή στην Ύδρα περίπου 2 ώρες. 

Πόρος, παρ’ ότι είναι το πιο μικρό από τα 3 νησιά έχει σαν πόλο έλξης το στενό κανάλι που χωρίζει το νησί από τις ακτές της Πελοποννήσου και προσφέρει μία καταπληκτική θέα στους επισκέπτες. Παραμονή στον Πόρο περίπου 1 ώρα.

Αίγινα, το μεγαλύτερο από τα 3 νησιά και επειδή έχει πολλά ενδιαφέροντα εκτός του λιμανιού, μπορούμε να σας οργανώσουμε Ιερό Προσκύνημα στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου. Το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου είναι γυναικεία Μονή και σε αυτό ζουν 14 μοναχές. Η μνήμη του Αγίου γιορτάζεται στις 9 Νοεμβρίου, οπότε συγκεντρώνονται χιλιάδες πιστών, προερχόμενοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Στο Μοναστήρι υπάρχουν πολλά τάματα και αφιερώματα που προέρχονται από μεγάλο αριθμό προσκυνητών.
Παραμονή στην Αίγινα περίπου 2 ώρες.

Η επιστροφή στο Φάληρο  συνοδεύετε από τους μελωδικούς ήχους της ορχήστρας μας και το κέφι κορυφώνεται.. 

Ακολουθεί ένα εντυπωσιακό latin show από την ομάδα του Miler και χορός για όλους!

Επιστροφή στο Φάληρο περίπου στις 19.30

περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks