Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ευχαριστήριο μήνυμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο από τον πρόεδρο της ΚΕΔΥ κ. Α. Σωτηρόπουλο



 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΥΔΡΑΣ


                                                                                            Ύδρα, 8 Απριλίου 2013




Κυρίες και  κύριοι,



ο Δήμος ΄Υδρας,   στις  5-11-2012 έλαβε την  πρωτοβουλία  να ιδρύσει στο νησί Κοινωνικό Παντοπωλείο. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου ανέλαβε να υλοποιήσει την απόφαση αυτή και στη συνέχεια το Δημοτικό Συμβούλιο, με ομόφωνη απόφασή του, παραχώρησε κατάστημα στη Δημοτική Αγορά, για την στέγασή του. Στις 15-3-2013  είχαμε τη χαρά να εγκαινιάσουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο και από την ημέρα εκείνη ξεκίνησε επίσημα η λειτουργία του. 

Ως  πρόεδρος της  Κοινωφελούς Επιχείρησης  του Δήμου ΄Υδρας,  θα ήθελα  να  ευχαριστήσω  ονομαστικά όλους όσοι βοήθησαν ώστε να  επιτευχθεί το μεγάλο αυτό κοινωνικό έργο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες επιθυμώ να απευθύνω στο Δήμαρχο κ. ΄Αγγελο Λ. Κοτρώνη για την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή του και στο προσωπικό  της Κ.Ε.Δ.Υ, το  οποίο σύσσωμο  συμμετέχει  ενεργά σε όλες  τις προσπάθειες  της  Επιχείρησης χάρη   στην άξια  Αντιπρόεδρο  κ. Ελένη Γιαννίμπα. Ευχαριστώ τον Αιδεσιμολογιώτατο        π. Ευάγγελο Γκιάκο για την συμμετοχή και την πολύτιμη βοήθειά του και  την κ. Ειρήνη  Μαυρούδάκου η οποία είναι ενεργό μέλος. Πολλές ευχαριστίες επίσης στο  προσωπικό του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και ιδιαίτερα στην  Κοινωνική Λειτουργό  του  Δήμου κ. Αγγελική  Νάζου, η οποία στηρίζει πρόθυμα κάθε προσπάθεια με κοινωνικό χαρακτήρα. Ευχαριστώ θερμά τους εργατοτεχνίτες του Δήμου κ. Ελευθέριο Λαγκαδιανό και κ. Ηλία Άκληρο, οι οποίοι εντός μικρού χρονικού διαστήματος διαμόρφωσαν το χώρο του καταστήματος, την κ. Μαρία Λεμπέση, η οποία πρόσφερε εξοπλισμό και διάφορα φυτά, τον αγαπητό μου φίλο κ. Φάνη Κεφαλωνίτη και τον συνεργάτη του κ. Νίκο Μοίρα, οι οποίοι κατασκεύασαν αφιλοκερδώς την σκάλα του Παντοπωλείου.

Εκείνοι οι οποίοι είναι άξιοι επάινου και  πρέπει να βρουν μιμητές,  είναι αυτοί  που στηρίζουν τη  λειτουργία  του παντοπωλείου ανταποκρινόμενοι  στο  αίτημά μας.

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Γεώργιο και  Ανδριάνα Σπανού και  την κ. Νέζω Νικολούδη,  οι οποίοι προσφέρουν προϊόντα σε μηνιαία βάση για τις ανάγκες του Παντοπωλείου.

Για την προσφορά τους σε προϊόντα, ευχαριστώ τον κ. Νίκο Πλευρίτη  και  την Αντιδήμαρχο κ.  Λουκία Λούλου,  καθώς επίσης και  τον  κ. Χρήστο και Πόπη Ντούσκου. Πολλές ευχαριστίες επίσης στον κ. Τάκη Ράμπια για την προσφορά του και την βοήθειά του στις μεταφορές των προϊόντων εντός Αττικής.

Τους ευχαριστώ όλους για την ευαισθησία και την προθυμία τους και εύχομαι υγεία,  πρόοδο, και οικογενειακή ευτυχία σε όλους τους δωρητές μας. Εύχομαι να συνεχίσετε να προσφέρετε απλόχερα την αγάπη σας  ό,που αυτή χρειαστεί.

Με εκτίμηση και πολλές ευχαριστίες
 Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΥ


Σωτηρόπουλος Αναστάσιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks