Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Εγκαίνια αίθουσας συνεδριάσεων και εκδηλώσεων Δήμου Ύδρας



Το παλαιό πέτρινο παραδοσιακό κτήριο του ΟΤΕ -που ο Δήμος Ύδρας το ενοικίασε- μετά από τις προσπάθειες του Δημάρχου Ύδρας κ. Άγγελου Λ. Κοτρώνη, άλλαξε όψη και μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό κτήριο που στεγάζει όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Ύδρας.
Κοινωφελής υπηρεσία, Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, Οικονομική Υπηρεσία, Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών και το Γραφείο του Αντιδημάρχου βρίσκονται όλα μαζί στο κέντρο της πόλης για την εξυπηρέτηση των δημοτών.
Η «καρδιά» του κτηρίου είναι η σύγχρονη αίθουσα των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στον επάνω όροφο και εκπληρώνει όλες τις απαιτήσεις αφού μέσα στον συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν όλα όσα απαιτούν οι συνθήκες για την διεξαγωγή των συνεδριάσεων και την παρακολούθηση τους από όσους και όσες  θελήσουν να παρευρεθούν.
Όλοι οι χώροι του κτηρίου με τα χρώματα τους και την διακόσμηση τους, αποπνέουν καλαισθησία και οι όμορφοι πίνακες στους τοίχους δίνουν ένα ιδιαίτερο τόνο στον χώρο.
Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Ύδρας κ. Άγγελο Λ. Κοτρώνη για το «συμμάζεμα» των υπηρεσιών του Δήμου αλλά και για την μεταμόρφωση  του «άτονου» παλαιού κτηρίου σε ένα νέο καλαίσθητο, σύγχρονο κτήριο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τους πολίτες του νησιού μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks