Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΔΡΑΣ



Ύδρα, 1 Νοεμβρίου 2012

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012, αμέσως μετά τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου, ο οποίος εορτάστηκε με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια, εγκαινιάστηκε το νέο κτήριο που στεγάζει πλέον όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου Ύδρας.
Με τον τρόπο αυτό, οι Δημότες θα εξυπηρετούνται στο εξής εύκολα και γρήγορα, καθώς το κτήριο των υπηρεσιών, που επισκευάστηκε και διαμορφώθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό, βρίσκεται στο κέντρο του νησιού και είναι εύκολα προσβάσιμο.
Στον πρώτο όροφο βρίσκεται η Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.  
Πρόκειται για μια σύγχρονη, λειτουργική πλήρως ψηφιοποιημένη και άριστα διακοσμημένη αίθουσα, η οποία καλύπτει όλες τις ανάγκες του Δημοτικού Συμβουλίου και δίνει την δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις είτε από κοντά σ’ έναν άνετο και ευχάριστο χώρο, είτε από το σπίτι του μέσω του ηλεκτρονικού του υπολογιστή και της τεχνολογίας live streaming.
Στην διάρκεια των εγκαινίων, με τις ευλογίες της Τοπικής Εκκλησίας και την πολυπληθή παρουσία του κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα, δόθηκε η δυνατότητα σε όλους να γνωρίσουν τις νέες εγκαταστάσεις και να παρακολουθήσουν την τελετή βράβευσης των Υδραίων μαθητών και σπουδαστών που εισήχθησαν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Χώρας.
Στο τέλος των εγκαινίων ο Δήμαρχος Ύδρας Άγγελος Κοτρώνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Επιλέξαμε να εγκαινιάσουμε το νέο κτήριο των Υπηρεσιών σε μια σημαντική για την Ελλάδα ημέρα και νιώθω μεγάλη συγκίνηση που σήμερα βραβεύσαμε τόσους πολλούς επιτυχόντες σε εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Η νεολαία της Ύδρας προοδεύει. Σε αυτά τα υπέροχα παιδιά στηρίζουμε όλοι τις ελπίδες μας για ένα λαμπρότερο μέλλον της Πατρίδας μας και του μοναδικού νησιού μας.
Εύχομαι  και οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που στη συνέχεια θα ληφθούν σε αυτήν την αίθουσα, να είναι αποφάσεις που θα φέρουν ανάπτυξη, πρόοδο και ευημερία στον τόπο μας».



ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΥΔΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks