Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ύδρα, πρωτοχρονιά 2012

Καλό ή κακό, ωραίο ή άσχημο, πέρασε το 2011.
Δεν υπάρχει λόγος για ανασκόπηση. Ο καθένας μας έτσι κι αλλιώς την έχει κάνει μόνος του μέσα του.
Μέσα από όλα όσα συνέβησαν σε προσωπικό και εθνικό επίπεδο, μέσα από την πίκρα, την απογοήτευση , την απελπισία, μέσα απ΄οτιδήποτε κακό βγαίνει πάντα και το αντίστοιχο καλό, το οποίο στην συγκεκριμένη περίπτωση αφορά στο νου και στην καρδιά μας. 
Συνειδητοποιούμε τα λάθη μας, κάνουμε τον απολογισμός μας, αλλάζουμε πορεία πλεύσης και μαθαίνουμε να εκτιμάμε αυτά που έχουμε και κυρίως τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας. Εύχομαι η νέα χρονιά να μας βρει δυνατούς και ενωμένους και με την πεποίθηση ότι μόνο ένας τρόπος υπάρχει ν' αντεπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε δυσκολία.  Η Συμπόνοια, η ανθρωπιά, η ενότητα, η Αγάπη....

Την πρώτη Ιανουαρίου τελέστηκε η δοξολογία για την καινούργια χρονιά στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ύδρα, και ευθύς μετά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο δημαρχείο του νησιού από τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Άγγελο Κοτρώνη παρουσία του δημοτικού συμβουλίου, των αρχών του τόπου καθώς και πλήθος κόσμου.
Αργότερα στην παραλία της Ύδρας δεκάδες παιδιά διασκέδασαν με τον ¨χιονάνθρωπο¨, το ¨χριστουγεννιάτικο δέντρο", τους βοηθούς του Α. Βασίλη και ¨καλικάντζαρους", περιμένοντας την άφιξη του Αγίου Βασίλη, ο οποίος κατέφθασε φορτωμένος δώρα πάνω στο καΐκι του.




Και έτσι με την υπέροχη αυτή εκδήλωση του Δήμου Ύδρας ολοκληρώθηκαν σχεδόν και οι φετινοί εορτασμοί της Ύδρας των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Καλή χρονιά με θετική σκέψη και υγεία για όλο τον κόσμο. Και όλα θα πάνε καλά.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks