Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ένα ταξίδι καρδιάς γεμάτο αναμνήσεις

Ξεφυλλίζοντας το άλμπουμ - ημερολόγιο με τις φωτογραφίες των ανθρώπων που ίδρυσαν το σύλλογό μας, δεν μπορούμε παρά να γεμίζουμε από συναισθήματα και αναμνήσεις μιας άλλης εποχής.  Για την Ύδρα όπως και για όλη την Ελλάδα , ο προηγούμενος αιώνας σφραγίστηκε από πολύ δύσκολες στιγμές.  Πόλεμος και φτώχεια, μια σκληρή ζωή από την οποία όμως δεν έλειψε ποτέ το χαμόγελο, η ελπίδα και η προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο.  Ανάμεσα στου "πρωταγωνιστές" αυτού του ημερολογίου θα συναντήσουμε τους παππούδες ή τους πατεράδες μας,   παλιούς φίλους που με την επιμονή τη μεθοδικότητα και την αυθεντικότητά τους, αποτέλεσαν τον φάρο της σύγχρονης πορείας μας.  
Σήμερα, μετά από μια μεγάλη περίοδο ευημερίας, τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν ξανά.  Ας παραδειγματιστούμε λοιπόν όλοι από τις  μνήμες από το έργο και από την πορεία των προγόνων μας.  Είναι ανάγκη να κατανοήσουμε πως όλοι μαζί, με σύνεση, αλληλοϋποστήριξη και πάνω από όλα ανθρωπιά, μπορούμε να δώσουμε πνοή και ελπίδα στα χρόνια που έρχονται για το νησί μας.  Ας έχουμε πάντα κατά νου το αρχαίο ρητό  "ουκ εν τω πολλώ το ευ..."
Ο πρόεδρος, κ. Δημήτρης Παύλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ύδρας, σας εκφράζουν τις πιο θερμές ευχές τους για ένα καλύτερο, ειρηνικό και δημιουργικό περιβάλλον.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks