Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


Μετά απο μια επιτυχημένη πορεία και συνεργασία,δυό καταξιωμένα ονόματα στο χώρο του νησιώτικου, ο στιχουργός από τη Νάξο Θανάσης Περιστεράκης, και ο Θερμιώτης συνθέτης Γιάννης Μαχαίρας και  τη μεγάλη επιτυχία που είχαν με το CD “ΡΟΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ” ενώνουν και πάλι τα ταλέντα τους!!!

Με τίτλο “όνειρα στο Αιγαίο” κυκλοφορούν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τη σιγουριά ότι θα φορεθεί πάρα πολύ!

Τολμούν κάτι εξαιρετικά δύσκολο αλλά και ταυτόχρονα εντυπωσιακό και συμπεριλαμβάνουν στο καινούργιο τους CD, νέoυς δημιουργούς στιχουργούς,συνθέτες αλλά και ερμηνευτές.    Δίνουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους στους εξαιρετικούς στιχουργούς, Σοφία Χάλκου,  Μαρίνα Καρούση και Ζαφειρία Χανιώτη, αλλά και σε χαρισματικούς- γνωστούς αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους συνθέτες,  Μ.Γαμπιεράκη,  Σ.Κοντολούρη,  Π.Κορρέ,Α.Κουτσοκέρη,   Ν.Ντόγια,και  Δ.Ταμπαξή.
Τα τραγούδια κινούνται σε νησιώτικους παραδοσιακούς δρόμους ταξιδιάρικα και θαλασσινά, σε ρυθμούς συρτού, ευχάριστα και χορευτικά.
Οι ερμηνευτές του CD -γνωστοί αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι- είναι:
Λέτα Κορρέ,Γιάννης Βιτζηλαίος Πολυχρόνης Κορρές,Ειρήνη Μανωλά, Ιωάννα Λεγάκη, Βούλα Λυερού ,Αννα Περάκη ,Υπαπαντή Φλεριανού,Νίκος Καμίτσης και Μιχάλης Κρητικός.
Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Αντώνης Κουτσοκέρης.
Κυκλοφορεί απο την cronosmusic 210-5222746

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: Στέφανος Φραντζής, Ύδρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks