Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ποιοί ενδιαφέρονται για τα λιμάνια Πόρου- Υδρας



Στα 11 έφθασαν τα διεθνή και εγχώρια επενδυτικά σχήματα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τη λειτουργία, διαχείριση και εκμετάλλευση της πρώτης ομάδας τουριστικών λιμένων, η οποία περιλαμβάνει τη μαρίνα Αλίμου, το τουριστικό αγκυροβόλιο Νέας Επιδαύρου, μέρος του λιμένα Υδρας και μέρος του λιμένα και του τουριστικού καταφυγίου του Πόρου.

Πρόκειται μεταξύ άλλων, για τα Majestic Jetties and Marinas, Πόρτο Καρράς, Archirodon, J&P Αβαξ, την κοινοπραξία Lamda Development - Dogus και κοινοπραξία στην οποία μετέχει η ΑΚΤΩΡ, ενώ για πρώτη φορά εκδηλώνεται ενδιαφέρον και από ευρωπαϊκά σχήματα. Η διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου και είναι η πρώτη από τις έξι διαγωνιστικές διαδικασίες που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο έτος για την αξιοποίηση των μαρίνων και μικρών λιμένων από το Ταμείο.

Το δεύτερο τρίμηνο του 2013 θα ακολουθήσουν πέντε διαγωνιστικές διαδικασίες για την παραχώρηση των τουριστικών λιμένων της Πύλου, της Χίου, της Αρετσούς, τμήμα του λιμένα του Λαυρίου και του Αργοστολίου.


  http://pireas2day.gr/02,22,7263,00.aspx#.Uaf_zct2ZNo.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks