Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΜΙΑ ΗΛΙΑΧΤΊΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΆΣ ΑΠΌ ΤΟΝ 2Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑΣ



Υπέροχα είναι τα νέα για τον 2ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα «Η Ύδρα του χρώματος και της πέτρας», που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά η εφημερίδα μας «η φωνή της Ύδρας» και ο οποίος ολοκληρώνεται στις 10 Μαΐου 2013.
Μετά λοιπόν από την ιδιαίτερη απήχηση και την πολύ μεγάλη συμμετοχή των διαγωνιζομένων με εξαιρετικές φωτογραφίες και μοναδικές αποτυπώσεις, η «φωνή της Ύδρας» πήρε μια πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς υπέρ των σκοπών του ΙΑΜΥ που ουσιαστικά θα φέρει την υπογραφή όλων των συμμετεχόντων.
Η πρότασή μας ήταν οι φωτογραφίες του Διαγωνισμού να τυπωθούν με ειδική επεξεργασία, για να εκτεθούν στο Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας σε ομαδική έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας και να διατεθούν προς πώληση υπέρ των σκοπών του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας.
Η πρότασή μας αυτή, έτυχε της θερμής υποδοχής της δραστήριας Διευθύντριας του Ι.Α.Μ.Υ κας Ντίνας Αδαμοπούλου, η οποία είναι πάντα θετική σε νέες ιδέες και σκέψεις που προβάλλουν το νησί μας και προάγουν τον πολιτισμό μας. Έτσι ορίστηκε η ημερομηνία της έκθεσης να είναι από τις 22 Μαΐου μέχρι τις 22 Ιουνίου 2013.
Με την έκθεση αυτή, η ομαδικότητα, η κοινή μας καταγωγή και ο κοινός προσανατολισμός ή ακόμα ο θαυμασμός για την Ύδρα, γίνονται μια πολιτιστική ηλιαχτίδα προσφοράς. Όλοι μαζί συμμετέχουμε εθελοντικά και ενεργά για έναν κοινωνικό σκοπό. Σε μια έκθεση που θα αποτελέσει ένα ευχάριστο πρωτότυπο πολιτιστικό γεγονός για το νησί μας. Καθώς ο χώρος του Μουσείου θα γεμίσει με όμορφα χρώματα και θα ζωντανέψει με εικόνες του υπέροχου τόπου μας, τις οποίες ο δικός σας φακός μοναδικά αιχμαλώτισε. Επίσης θα τονωθεί το έργο του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας, αυτού του βωμού της Ιστορίας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Η επιλογή των έργων της έκθεσης θα περιλαμβάνει φωτογραφίες που έχουμε λάβει από κάθε συμμετέχοντα, εφόσον φυσικά αυτές διαθέτουν υψηλή ανάλυση και μπορούν να τυπωθούν.
Την ημέρα των εγκαινίων της Έκθεσης των Καλλιτεχνικών σας Φωτογραφιών, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 25 Μαΐου 2013 και ώρα 20:30 στο Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας, σας περιμένουμε όλους. Άλλωστε όλοι εσείς θα είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της Έκθεσης με τα έργα σας που αντανακλούν τη μεγάλη αγάπη σας για την Ύδρα. Εκεί μάλιστα θα ανακοινωθούν οι τρεις νικητές, τους οποίους θα αναδείξουν οι κριτές μας ο Σκηνοθέτης-Animator Παναγιώτης Ράππας, η Εικαστικός Καίτη Χαλιορή και ο υπεύθυνος φωτογραφίας της «Φωνής της Ύδρας» Κώστας Αγγγελόπουλος.
Όμως μέχρι τότε, ευχόμαστε Καλή Επιτυχία σε όλους!


ΠΗΓΗ: http://fonitisydras.com/index.php/info/society/item/476-mia_ilaxtida_prosforas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks