Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "Συνάντηση Δημάρχου Ύδρας με τον Περιφερειάρχη Αττικής"




 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
        ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
          ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ

Ύδρα 3 Ιανουαρίου 2013

                                                     Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


«Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρού στο Δημαρχείο Ύδρας και συνάντηση του με τον Δήμαρχο Άγγελο Λ. Κοτρώνη»



Σήμερα, νωρίς το πρωί, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός, συνοδευμένος από τον Υδραίο γιατρό και φίλο κ. Θεόδωρο Μουστακαρία, λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, επισκέφτηκε το ιστορικό Δημαρχείο και είχε σύντομη αλλά εποικοδομητική συνάντηση με τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Άγγελο Λ. Κοτρώνη.


Μετά την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών για την νέα χρονιά και την συζήτηση για την πορεία ανάπτυξης της περιφέρειά μας, ο Δήμαρχος έθεσε στον κ. Περιφερειάρχη την σπουδαιότητα εξεύρεσης οριστικής λύσης του σοβαρού προβλήματος διαχείρισης των απορριμάτων για νησί μας, όπου ο κ. Σγουρός, κατανοώντας πλήρως το μεγάλο αυτό θέμα, υποσχέθηκε στον Δήμαρχο, ότι μέσα στο 2013 το πρόβλημα θα έχει βρει την λύση του, με την πιλοτική εφαρμογή της διαχείριση των απορριμάτων «επί τόπου» και φυσικά με τη χρηματοδότηση της ίδιας της Περιφέρειας.


Επίσης ο Δήμαρχος συζήτησε με τον Περιφερειάρχη για την δημιουργία σύγχρονου κολυμβητηρίου στην Ύδρα όπου ο κ. Σγουρός, θερμός υποστηρικτής του αθλητισμού, υποσχέθηκε ότι και αυτό το έργο θα πάρει τον δρόμο της υλοποίησης μέσα στο 2013 κι αυτό με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.


Στο περιθώριο της συνάντησης ο κ. Κοτρώνης μεταξύ άλλων τόνισε : «Για άλλη μια φορά ο Περιφερειάρχης μας, τον οποίο και ευχαρισ τούμε θερμά, απέδειξε έμπρακτα την αγάπη του στο νησί μας. Η επίλυση του σοβαρού προβλήματος των απορριμάτων και η δημιουργία σύγχρονου κολυμβητηρίου, είναι δύο σημαντικά έργα για εμάς, τα οποία μέσα στο 2013 θα έχουν πάρει τον δρόμο της υλοποίησής τους και θα προστεθούν στα τόσα άλλα που ανέφερα στην πρωτοχρονιάτικη ομιλία μου. Οι προσπάθειες συνεχίζονται. Τίποτα δεν μας χαρίζεται, προσπαθούμε, διεκδικούμε και θα καταφέρουμε πολλά, σε πείσμα των δύσκολων συγκυριών που βρίσκεται η χώρα μας»


Από το Γραφείο Τύπου
 http://osxoliastistisydras.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

metamarks