Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΥΔΡΑ, 1 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ 2013

Μια ηλιόλουστη και λαμπρή ημέρα ξημέρωσε σήμερα στην Ύδρα , 1 Ιανουαρίου της καινούργιας χρονιάς 2013. Στις 11 η ώρα το πρωί και στην κατάμεστη νέα αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου, ο Δήμαρχος Ύδρας καλωσόρισε τους επισκέπτες και τους απηύθυνε τις θερμότερες ευχές του για τον καινούργιο χρόνο. Μίλησε για την επιτυχημένη πορεία της δημοτικής αρχής τα 2 αυτά χρόνια της θητείας της, καθώς και για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν έως τώρα, όπως και για όλα εκείνα που έχουν προγραμματιστεί και προχωρούν στην ολοκλήρωσή τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χαιρέτησε και ευχαρίστησε τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου όλων των παρατάξεων για την άψογη συνεργασία τους στη διάρκεια αυτών των χρόνων, τους αντιδημάρχους κ. Λουκία Λουλου και κ. Γιάννη Παστό, όλους τους συνεργάτες του για την συμπαράσταση και τις προσπάθειές τους , τα μέλη του κλήρου, πολιτικούς παράγοντες για την αγάπη τους και την βοήθειά τους προς την Ύδρα, χορηγούς, τους αντιπροσώπους των αρχών του νησιού, καθώς και όλους τους πολίτες της Ύδρας. 



Στη συνέχεια έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα την οποία  μοίρασε σε όλους τους παρευρισκόμενους όπως και ένα υπέροχο ημερολόγιο του 2013 προσφορά του εκδοτικού οίκου Μίλητος προς τον Δήμο Ύδρας. Στον προθάλαμο της αίθουσας μοιράστηκαν ποτά και γλυκά σε όλους.









Στις 12 η ώρα κατέφθασε ο Αι Βασίλης μέσα σε ταχύπλοο σκάφος, τον οποίον περίμεναν με ανυπομονησία πλήθος κόσμου και ιδιαίτερα βέβαια δεκάδες ενθουσιασμένα παιδιά κάθε ηλικίας στα οποία και μοίρασε σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα πολλά δώρα.

Καλή κι ευτυχισμένη χρονιά με υγεία, κουράγιο και θετική σκέψη για όλο το κόσμο. Και του χρόνου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks