Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

3 Χρόνια "Μπουρλοτιέρης"

Τα “3 τρίτα” μας Γενέθλια
   
Ο Μπουρλοτιέρης έκλεισε τα τρία του χρόνια. Κυκλοφορεί χωρίς συμβιβασμούς, με αλήθειες, ευθυτενής και άτρωτος!  Σε πείσμα όλων εκείνων που τον πολέμησαν πολλές φορές με θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Σε πείσμα εκείνων ευτυχώς λίγων, που φοβήθηκαν την αδέσμευτη κυκλοφορία του και που προσπάθησαν να τον σταματήσουν και να τον φοβερίσουν ζητώντας του “λύτρα”! (θα επανέλθουμε εκτενέστερα). Στις εξετάσεις που δώσαμε στους αναγνώστες μας βαθμολογηθήκαμε με άριστα, για την σωστή και έγκαιρη ενημέρωση που προσφέρουμε μέσα από τον δημόσιο γραπτό λόγο μας, που ελπίζουμε να μείνει στην ιστορία του νησιού μας.
Η κρίση των αναγνωστών μας είναι αλάνθαστη και δίκαιη. Δεν χαϊδέψαμε αυτιά φίλων, γνωστών και
αγνώστων. Γράψαμε πάντα μόνο την αλήθεια. Στα θέματα που γνωρίζαμε καλά λόγω επαγγέλματος και εκφράσαμε την γνώμη μας για το καλό της Ύδρας μας, δικαιωθήκαμε πανηγυρικά και έχουμε και συνέχεια… Τα καλύτερα έρχονται! Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε από το “κατεστημένο”, και από την κρίση για να είστε πάντα κοντά μας έμπρακτα και έγκαιρα.
Αρκετοί φίλοι μας ενημέρωσαν πως έχουν φτιάξει αρχείο της εφημερίδας μας και αρκετές φορές τους έχει φανεί πολύ χρήσιμο. Μέσα από τα τριάντα έξη τεύχη μας φροντίσαμε, εκτός από την τρέχουσα τοπική ενημέρωση να σας παρουσιάσουμε και άλλες ειδήσεις γενικού ενδιαφέροντος.
Οι συνδρομητές - αναγνώστες που επιθυμούν να λαμβάνουν τον Μπουρλοτιέρη στην ηλεκτρονική του μορφή (.PDF) να μας το γνωρίσουν στο email μας και θα τους αποσταλεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους συντελεστές της έκδοσης μας, σε όλους σας. Γ.Θ.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks