Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΥΔΡΑΣ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ"

 Ο Δήμος Ύδρας σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (Κ.Ε.Δ.Υ.), στην προσπάθεια τους να ανακουφίσουν τις  καθημερινές ανάγκες των οικονομικά ασθενέστερων Δημοτών και να βοηθήσουν κατα το δυνατό στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης , αναπτύσουν δράσεις.
Μία τέτοια δράση, ειναι και η δημιουργία του " Κοινωνικού Παντοπωλείου ", μια Υπηρεσία από όπου θα μπορούν να προμηθεύονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οι κοινωνίκα ευπαθείς Συμπολίτες μας.
Τα διατιθέμενα προϊόντα , στα οποία τίθενται εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζονται όλες οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, προέρχονται κυρίως από καταστήματα και επιλεγμένους προμηθευτές, ενω επιδιώκεται και η συνεισφορά πολιτών.
Για τους λόγους αυτούς η ποιότητα των προϊόντων είναι άριστη καθώς τηρούντα όλες οι προβλεπόμενες από τη νομοθεσία προδιαγραφές ασφαλείας.
Οι κάτοικοι του Δήμου Ύδρας που έχουν εισόδημα μεχρι 5000 ευρώ και 500ευρω επιπλέον για κάθε μέλος της οικογενείας τους, καλούνται να δηλώσουν ενδιαφέρον για την προμήθεια δωρεάν τροφίμων, απο το Κοινωνικο Παντοπωλείο, στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Υ., στον κ. Αναστάσιο Σωτηρόπουλο και κ. Ελένη Γιαννίμπα.
Παράκληση θερμή απευθύνουμε σε όλους τους Συμπολίτες μας, οι οποίοι μπορούν να συνδράμουν την προσπάθεια αυτή, να προσφέρουν ότι και όσο μπορούν μόνο σε είδος, όχι σε χρήματα.

 πηγή: http://osxoliastistisydras.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks