Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΥΔΡΑ - ΜΕΤΟΧΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ .....ΑΛΛΑ


Το χθεσινό Συμβούλιο,του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου στην συνεδρίαση του (Σ.Α.Σ), στην θεματική ενότητα Γ με αιτήματα δρομολογίων περιόδου 01.11.12 – 31.10.13 στα θέματα 1 και 2 ,αποφάσισε ομόφωνα όπως τα δρομολόγια της Γραμμής ΥΔΡΑΣ – ΜΕΤΟΧΙ συνεχιστούν κανονικά, μέχρις ότου  αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της Γ.Γ.Λ. και Λιμενικής Πολιτικής επισκεφθούν τον προβλήτα στο Μετόχι και αποφανθούν σχετικά με την καταλληλότητα της, ύστερα από την αρνητική εισήγηση - γνωμοδότηση του οικείου Λιμεναρχείου Ερμιονίδος. Το χθεσινό Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών με πληθώρα θεμάτων τελείωσε στις 9.00 μ.μ μέσα σε κλίμα αντεγκλήσεων και διαφωνιών  για πολλά θέματα της ημερήσιας διάταξης  υπο την προεδρία του Γ.Γ.Α.Ν.Π του ΥΠΑΑΝ κ. Αθαν. Μπούσια.

Υ.Γ    Το Σ.Α.Σ δεν έχει αρμοδιότητα στην καταλληλότητα  των προβλητών, έχει αρμοδιότητα  μόνον στις δρομολογήσεις των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών. Πολύ φασαρία, καυγάς, λόγια, έξοδα και τρέξιμο χωρίς ουσία. 
Η γραμμή είναι απαραίτητη για την τοπική κοινωνία, πρέπει όμως να κρατούνται οι προβλεπόμενες ισορροπίες μεταξύ των χρηστών της και να καθαρίσουν πολλές χρονοβόρες ουσιαστικές διαδικασίες χρήσης της. Γ.Θ.Θ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks