Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Η δωρεά γνωστής εφοπλίστριας "φώτισε" τα φετινά Μιαούλεια



Μία από τις πλέον ισχυρές γυναίκες της ελληνικής ναυτιλίας "συνέβαλε" στο να... λάμψει ο ουρανός της Ύδρας, στα «Μιαούλεια 2012»!

Με εντυπωσιακά βεγγαλικά, που όμοιά τους δεν έχει ξαναδεί ο ουρανός της Ύδρας, σηματοδοτήθηκαν τα «Μιαούλεια 2012» που κορυφώθηκαν στο νησί το Σαββάτο 23 Ιουνίου.

Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν, υπεύθυνη για αυτό το μοναδικό οπτικό θέαμα, ήταν ένα από τα πιο δυναμικά ονόματα του εφοπλισμού, την Αγγελική Φράγκου!

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τιμώντας τον Ναύαρχο Α. Μιαούλη αλλά και τους πλοιάρχους και ναύτες των Υδραικών πολεμικών πλοίων που πήραν μέρος στον επαναστατικό απελευθερωτικό αγώνα του 1821, ο δήμαρχος του νησιού Άγγελος Λ. Κοτρώνης, έκανε ότι περνούσε από το χέρι του και τις δυνατότητες του δημαρχείου, για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η φαντασμαγορική και συνάμα απόλυτα επιτυχημένη αναπαράσταση(σε οργάνωση ιδέας-σκηνοθεσίας –σεναρίου- πρωτότυπης μουσικής- cast ηθοποιών) της ναυμαχίας του «Γέροντα» που συμπεριέλαβε την πυρπόληση της τουρκικής φρεγάτας επενδυμένης με ένα πανέμορφο οπτικοακουστικό δρώμενο καθήλωσε τους παριστάμενους και τους μετέφερε νοητά σε αυτές τις ένδοξες για το Έθνος μας αλλά και για την Ύδρα εποχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks