Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Συνεχίζονται με επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις "ΜΙΑΟΥΛΕΙΑ 2012"


Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Τετάρτη 13 Ιουνίου με την παράσταση "8 γυναίκες κατηγορούνται" που δόθηκε από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ύδρας στην ταράτσα του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας.

     Την σκυτάλη πήραν την  Παρασκευή 15 Ιουνίου οι A CAPELLA με την παράσταση "Γοργόνες και Μάγκες στο ...Καμίνι".




     Στην συνέχεια και συγκεκριμένα το Σάββατο 16 Ιουνίου σειρά είχε η διοργάνωση ημέρας Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία διοργανώθηκε από τον Δήμο της Ύδρας σε συνεργασία με το Κουλούρειο Νοσοκομείο και το Γενικό Κρατικό Νικαίας η οποία και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία .


    Το ίδιο βράδυ, στον λιμάνι του νησιού στις 9:00, πραγματοποιήθηκε η παράσταση "Ο Καραγκιόζης πλοίαρχος" από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου την οποία και παρακολούθησε πλήθος κόσμου, γοητεύοντας τους μικρότερους και ξυπνώντας όμορφες παιδικές μνήμες στους μεγαλύτερους.


     Πάμε τώρα στην Δευτέρα 18 Ιουνίου και συγκεκριμένα στο "Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού" όπου πραγματοποιήθηκε από τις 9:00 το πρωί έως τις 11:00 όπου και τερμάτισε η πρώτη ομάδα με όλους τους γρίφους λυμένους. Στο παιχνίδι έλαβαν μέρος 14 ομάδες παιδιών που αποτελούνταν από 4 άτομα η καθεμία. Έτσι η συμμετοχή ξεπέρασε τα 50 παιδιά. Στις τρεις ομάδες που τερμάτισαν πρώτες δόθηκαν πλούσια δώρα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.


     Την ίδια ημέρα το βράδυ στις 21:30 και στην κατάμεστη ταράστα του Ι .Α.Μ.Υ ανέβηκε από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ύδρας η κωμωδία των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη "Μια τρελλή, τρελλή οικογένεια".


     Την Τρίτη 19 Ιουνίου το πρόγραμμα περιελέμβανε και πάλι δύο εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα στις 21:00 στον χώρο του λιμανιού το "Θέατρο Αποθήκη" σε σκηνοθεσία Γιάννη Κόκκινου παρουσίασε την παιδική παράσταση "Η Σταχτοπούτα και η ιστορία της".

     Την ίδια ώρα και πάλι στην ταράτσα του Ι.Α.Μ.Υ η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ύδρας ανέβαζε για δεύτερη ημέρα την κωμωδία "Μια τρελλή - τρελλή οικογένεια"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks