Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Το χρονικό ενός γάμου στην Ύδρα


Το χρονικό ενός γάμου στην μαγευτική Ύδρα, και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Fourseasons που βρίσκεται στις Πλάκες Βλυχού.  Η Faye και ο Grant παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον οποίο τέλεσε η Αντιδήμαρχος Ύδρας κυρία Λουκία Λούλου την Τρίτη 5 Ιουνίου. Η τελετή έγινε με φόντο την θάλασσα και ακολούθησε δεξίωση με φαγητό και χορό μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες .  H βραδυά ήταν μαγευτική, ζεστή και ήρεμοι, ενώ οι καλεσμένοι διασκέδασαν με την ψυχή τους τρώγοντας, πίνοντας και χορεύοντας έως το πρωί.


ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ
        Εάν ο γάμος σας θέλετε να έχει διάχυτο το στοιχείο του ρομαντισμού, τότε το ιδανικό μέρος για εσάς είναι η Ύδρα. Τα γραφικά, πλακόστρωτα σοκάκια, τα λευκά, πέτρινα σπίτια και οι αναρίθμητες εκκλησίες είναι μερικά από τα στοιχεία της ομορφιάς του νησιού.
        Για έναν γραφικό, παραδοσιακό γάμο τελέστε το μυστήριο του γάμου σας σε κάποια από τις εκκλησίες του νησιού, μεταφερθείτε με τα γαϊδουράκια και διοργανώστε τη δεξίωσή σας σε κάποιο από τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία ή μέσα σε ένα ιστιοφόρο για εκείνους, που ψάχνουν κάτι μοναδικό.
        Βρίσκοντας το νησί σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα είναι ο ιδανικός προορισμός και για σύντομα γαμήλια ταξίδια.  (http://www.gamos-guide.gr/places/argosaronikos/gamos-ydra.php)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks