Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Διακοπές στην Ύδρα, με μονοήμερη κρουαζιέρα






 Αποδράστε τώρα για μία ημέρα και απολαύστε τα νησιά, τον ήλιο και τη θάλασσα, με μία μονοήμερη κρουαζιέρα στα κρυστάλλινα νερά του Αργοσαρωνικού.

Το AEGEAN GLORY λόγω της ταχύτητάς του, δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες του να παραμείνουν στα νησιά για περισσότερη ώρα. Επίσης διαθέτει ζωντανή μουσική που ικανοποιεί τις διάφορες εθνικότητες των επιβατών του πλοίου.

Επιπλέον, ο πλούσιος μπουφές του, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να διαλέξουν αυτό που επιθυμούν, αλλά και παράλληλα να δοκιμάσουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από πολλά και διαφορετικά είδη φαγητού όπως κρέας, ψάρι, κοτόπουλο, γλυκά κ.α.


Με την άφιξή σας στο λιμάνι, σε ένα από τα πολυτελή κρουαζιερόπλοιά μας, θα σας υποδεχθούν οι αξιωματικοί και οι πλοιοσυνοδοί μας για να σας οδηγήσουν είτε στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου, όπου η ορχήστρα ήδη ανεβάζει τους ρυθμούς του κεφιού, είτε σε ένα από τα καταστρώματα του πλοίου που μπορείτε να απολαύσετε τη θέα κατά την αναχώρηση και ο Ζανό με μικρές εκπλήξεις να σας διασκεδάζει. 
Στις 08.15 αναχωρούμε για τα 3 πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Η σειρά που θα επισκεφθούμε τα νησιά είναι Πόρος – Ύδρα – Αίγινα ή Αίγινα – Πόρος – Ύδρα χωρίς να αλλάζει ο χρόνος παραμονής μας σε αυτά.

Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση, η ξεναγός και οι πλοιοσυνοδοί θα σας ζητήσουν να συγκεντρωθείτε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου για να γνωριστείτε και να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και τα νησιά ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η ημέρα σας.

Σε 2 περίπου ώρες φθάνουμε στον Πόρο που παρ’ ότι είναι το πιο μικρό από τα 3 νησιά έχει σαν πόλο έλξης το στενό κανάλι που χωρίζει το νησί από τις ακτές της Πελοποννήσου και προσφέρει μία καταπληκτική θέα στους επισκέπτες. Παραμονή στον Πόρο περίπου 50 λεπτά.   Με την αναχώρηση του πλοίου από τον Πόρο, οι επιβάτες που έχουν επιλέξει να γευματίσουν στην πρώτη σειρά θα περάσουν στο εστιατόριο του πλοίου και οι υπόλοιποι στο σαλόνι ή στα καταστρώματα θα απολαύσουν τον ήλιο και τη θέα ταξιδεύοντας προς την Ύδρα.

Σε μία ώρα και 15 λεπτά, με την είσοδό μας στο λιμάνι της Ύδρας, αντικρίζουμε τη νησιώτικη πολιτεία της και τα πανέμορφα σπίτια με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική που απλώνονται αμφιθεατρικά μπροστά μας.

Και αν αυτό σας γοητεύσει, μόλις αποβιβαστείτε και αρχίσετε να περπατάτε στα σοκάκια της Ύδρας ή κάνετε μία βόλτα με τα γαιδουράκια, τότε η γνωριμία με αυτό το νησί θα σας συναρπάσει. 
Έχετε 1 ώρα και 30 λεπτά για να απολαύσετε μία γεύση από την Ύδρα και να επιστρέψετε στο πλοίο όπου θα σας περιμένουν όπως όταν γυρίζετε σπίτι σας, με το τραπέζι στρωμένο με μοναδικά εδέσματα, τις γαστρονομικές δημιουργίες του CHEF μας για να γευματίσετε.

Η ορχήστρα θα αναλάβει το απαραίτητο γλέντι με τα τρaγούδια του GARO και o Zaνό, καταπληκτικός μίμος, θα σας φέρει κέφι και γέλιο. Αμέσως μετά το γεύμα σας ο Αποστόλης και οι χορευτές του θα σας παρασύρουν σε ελληνικούς ρυθμούς.  Το δίωρο ταξίδι μέχρι την Αίγινα θα κυλήσει γρήγορα,

Η Αίγινα είναι το μεγαλύτερο από τα 3 νησιά και επειδή έχει πολλά ενδιαφέροντα εκτός του λιμανιού σας προσφέρουμε 3 επιλογές με τις εκδρομές που διοργανώνουμε.
 Η πρώτη επιλογή είναι η εκδρομή με πούλμαν στο Ναό της Αφαίας, ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού που είναι σύγχρονος του Παρθενώνα και μέρος του Ιερού Τριγώνου της αρχαιότητας.  Χτισμένος πάνω στην κορυφή του λόφου που δεσπόζει στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας με μοναδική θέα την Αθήνα, τον Πειραιά και τη Σαλαμίνα.
 Η ξεναγός μας θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες και στη συνέχεια μία στάση στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου για να ανάψουμε ένα κεράκι και να απολαύσουμε την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση της εκκλησίας.   
Διασχίζοντας το νησί βλέπετε τις ομορφιές του και επιστρέφετε στην πόλη της Αίγινας.

Η δεύτερη επιλογή είναι η πανοραμική εκδρομή με πούλμαν.

Σ’ αυτήν την εκδρομή χωρίς την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο, έχετε την ευκαιρία να κάνετε το γύρο του νησιού, βλέποντας την πανέμορφη φύση του, την Παλαιοχώρα, την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου (χωρίς να την επισκεφθείτε), τις φυτείες με τις φιστικιές, για να καταλήξετε να απολαμβάνετε το ούζο σας και το μεζεδάκι που θα σας προσφέρουμε, χαλαρώνοντας δίπλα στη θάλασσα.

Οι παραπάνω εκδρομές είναι προαιρετικές και πωλούνται επί του πλοίου.

Η τρίτη επιλογή είναι να παραμείνετε στην πόλη της Αίγινας για μια βόλτα με τον αραμπά ή ένα καφέ στην παραλία.
Αν νομίζετε ότι η μέρα έφτασε στο τέλος της, κάνετε λάθος. Τώρα θα ζήσετε το αποκορύφωμα της κρουαζιέρας.
Τι καλύτερο από ένα ελληνικό παραδοσιακό γλέντι με χορούς, τραγούδια και αυθεντικές στολές από όλα τα μέρη της πατρίδας μας.

Οι χορευτές μας, η ορχήστρα, ο Ζανό αλλά και οι αξιωματικοί και οι πλοιοσυνοδοί, μία παρέα με εσάς, γλεντάμε μέχρι την στιγμή που ανοίγουν οι πόρτες και βρισκόμαστε στο λιμάνι.

Aναχώρηση πλοίου 08:15 και επιστροφή 19:15.


http://pleasurecruises.gr/
http://www.darzentastravel.gr


Το παρόν δεν αποτελεί διαφήμιση παρά απλά μια προσπάθεια προβολής και προώθησης των παροχών των επαγγελματιών και - όχι μόνο- της Ύδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks