Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΙΣΤ'Ι'ΟΠΛΟΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΥΔΡΑ - ΕΡΜΙΟΝΗ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΔΟΚΟΥ ''

/Σάββατο 7 Μα'ι'ου Ωρα 15 : 45 σήμα συναγερμού σήμανε στο υπολιμεναρχείο Ερμιόνης και στο Λιμεναρχείο Υδρας για παρακείμενο φλεγόμενο ιστιοπλοικό σκάφος ανοιχτά του κόλπου της νήσου Δοκού (κουάτα) .
Το παρακείμενο σκάφος με επιβαίνοντες ένα ζευγάρι Γερμανικής από οτι πληροφορηθηκαμε υπηκοότητας επιβιβάστηκαν σε παραπλέον σκάφος την ώρα που είχε ξεσπάσει φωτια στην καμπίνα του ιστιοπλοικού πιθανότατα απο βλάβη του ηλεκτρολογικού πινακα (αυτό ισχυρίστηκε ο καπετάνιος ) ........
Η επέμβαση τού δικού μας Υπολιμεναρχείου( Ερμιονης )αλλα και ταυτόχρονα και του λιμεναρχείου Υδρας ήταν άμεση στέλνοντας άνδρες του λιμενικού σώματος στην περιοχή!
Οι επιβαίνοντες του φλεγόμενου ιστιοπλοικού σκάφους με
ασφάλεια μεταφέρθηκαν στο νησί της Υδρας σωοι και αβλαβείς χάρη στην έγκαιρη επέμβαση τον λιμενικών αρχών οι οποίοι φρόντισαν στην συνεχεία για αρκετή ώρα (μέχρι να βυθιστεί) και σε ακτίνα 500 μέτρων την ασφάλεια των παραπλεόντων σκαφών .μιας και το σκαρί του φλεγόμενου σκαφους επέπλεε στην περιοχή για περιπου 2 ωρες ..πριν βυθιστει σε βαθος 110 μετρων ανοχτα της Νησου δοκου!

ΠΗΓΗ:http://osxoliastistisydras.blogspot.com/
Ρεπορταζ - foto : Γιώργος Δ. Καλλιάνος
Επιμέλεια : Θωμας Ι. Σκούρτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks