Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

To φαντασμαγορικό πάρτυ της χρονιάς στην Ύδρα

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου Ρώσος μεγιστάνας γιόρτασε τα πεντηκοστά του γενέθλια παραθέτοντας για τους φίλους του  ένα από τα πιο μεγαλοπρεπή και φαντασμαγορικά πάρτυ που έχουν δοθεί ποτέ στο νησί της Ύδρας.
Η μεγάλη αυτή γιορτή άρχισε από νωρίς του απογεύματος της Τρίτης στο πολύ γνωστό εστιατόριο Sunset στα "¨κανόνια".  Η προετοιμασία  είχε αρχίσει μέρες πριν , από πολυάριθμους διοργανωτές και συντελεστές. Στήθηκαν μεγάλες οθόνες παντού, ειδικά ηχητικά συστήματα και σκηνικά ενώ ο χώρος διακοσμήθηκε  ιδανικά με λουλούδια , μπαλόνια και γενικά με κάθε προσοχή και στην τελευταία λεπτομέρεια.
Δεκάδες καλεσμένοι φίλοι και συγγενείς του εορταζόμενου , από όλον τον κόσμο , απόλαυσαν ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα, ένα εξαιρετικό γεύμα καθώς και πάρα πολλά happenings.  To πάρτι είχε απ΄όλα. Ζογκλέρ, Ταχυδακτυλουργούς, χορό από Ρώσικα μπαλέτα, μουσική από ζωντανά γνωστά συγκροτήματα του εξωτερικού, λέιζερ σόου, ενώ διάσημοι dj πρόσφεραν την καλύτερη μουσική για διασκέδαση και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη κέφι , ενθουσιασμό και ζωντάνια.  Ταυτόχρονα αποτέλεσε ένα γεγονός που συνέβαλε κατά πολύ στην παγκόσμια προβολή της Ύδρας αλλά και της χώρας μας γενικότερα, ειδικά σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που διανύει. Ο τουρισμός είναι ένα , αν όχι το σημαντικότερο, από τα πιο δυνατά "χαρτιά" της Ελλάδας.   Η άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση των επισκεπτών είναι η καλύτερη διαφήμιση και προώθηση της εικόνας της παγκοσμίως.

Συγχαρητήρια στους παράγοντες του Sunset και σε όσους εργάστηκαν για την άψογη και επιτυχημένη  προετοιμασία και ολοκλήρωση αυτής της εκδήλωσης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks