Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ALLEGRA-ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Το απογευματάκι του Σαββάτου της 7ης Σεπτεμβρίου, στον Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ύδρα ο πολύ γνωστός πλαστικός χειρουργός  κ. Αθανάσιος Αθανασίου και η σύζυγός του επίσης γιατρός - δερματολόγος κυρία Θεοδώρα Φατσέα βάφτισαν την κορούλα τους με πνευματικές μητέρες την Ορθούλα Παπαδάκου και την Αννίτα Ναθαναήλ.  Από την Αθήνα  ηλθε και βαπτισε την μικρη ο Αρχιμ. π Ιερωνυμος Δρ.Λειτουργικης και φιλος της οικογενειας του Ιατρου κ. Αθανασιου. Η εκκλησία  ήταν γεμάτη από συγγενείς του ζευγαριού καθώς και πολλούς φίλους από τους ιατρικούς, επιχειρηματικούς και καλλιτεχνικούς κύκλους της χώρας   Ανάμεσά τους ο κύριος και η κυρία Παπαθάνου, η  Γωγώ και η Φώφη Μαστροκώστα, η Τζο Τόγκου, η Κέλλυ Κελεκίδου και πάρα πολλοί άλλοι. 
Το μυστήριο τελέστηκε σε μια ατμόσφαιρα συγκίνησης αλλά και έντονης χαράς.  Στους καλεσμένους μοιράστηκαν λευκά καπέλλα, μπουμπουνιέρες σε σχήμα ροζάριου και σπιτικοί χυμοί από βύσσινο και λεμόνι, ότι καλύτερο για το ζεστό εκείνο απόγευμα. 
Η συνέχεια δόθηκε στο κέντρο Καστέλλο, στο Καμίνι της Ύδρας με πολλά happenings για τους μικρούς καλεσμένους, καραόκε, πολύ τραγούδι και χορό, φαγητό και διασκέδαση μέχρι τις πρωϊνές ώρες. 
Ο κ. Αθανασίου και η σύζυγός του λάτρεις  της Ύδρας , επέλεξαν  το νησί για αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός της  ζωής τους και ήταν πραγματικά κάτι που θα μείνει αξέχαστο στις μνήμες όλων όσων ήταν παρόντες. Εμείς απλά να ευχηθούμε υγεία και ευτυχία για την πανέμορφη Allegra Βασιλική και ότι καλύτερο για όλη της τη ζωή.

Σοφία Μωρές


Ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το 1996. Μετά την ολοκλήρωση των βασικών του σπουδών υπηρέτησε ως ιατρός στο 406 Γενικό Νοσοκομείο Στρατού. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας ενώ ένα μέρος αυτής πραγματοποίησε στο νοσοκομείο Chelsea & Westminister στο Λονδίνο. Απέκτησε πλούσια εμπειρία στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής, ειδικώς στον τομέα της μικροχειρουργικής αποκατάστασης ελλειμμάτων κεφαλής και τραχήλου καθώς και αποκατάστασης μαστού.    Το 2008 στο Κολωνάκι  δημιούργησε το  Πρότυπο Kέντρο Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Δερματολογίας, “Athens Beverly Hills Plastic Surgery Μετά την επιτυχημένη πορεία του Athens Beverly Hills Plastic Surgery , δόθηκε στον  Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου το έναυσμα για την επέκταση και δημιουργία ενός ιατρικού κέντρου υψηλών προδιαγραφών στην περιοχή της Γλυφάδας, το οποίο καλύπτει ποικίλες ανάγκες στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς. Έτσι δημιουργήθηκε το Athens Beverly Hills Medical Group,

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks