Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Απόφαση του Δ.Σ. Δήμου Ερμιονίδας για τον προβλήτα στο Μετόχι

Όχι στο δρομολογιακό μέσω της προβλήτας στο Μετόχι, Nαι στην εξυπηρέτηση επιβατών (με θαλάσσια Ταξί) και εμπορευμάτων από και προς την Ύδρα, η απόφαση του Δ.Σ. Δήμου Ερμιονίδας.

 

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο

Αυτή την πάγια θέση εξέφρασε εκτός των άλλων ο Δήμαρχος Ερμιονίδας  Δημήτριος  Καμιζής και σ’ αυτό το  δημοτικό συμβούλιο.  Και ακόμα, δεν είμαστε κατάσκοποι να γνωρίζουμε πότε και ποιοι έκαναν  τα διάφορα παράνομα έργα  στην παραλία του Μετοχίου όπως μας ζητάει να την ενημερώσουμε με έγγραφό της η Κτηματική Εταιρία Δημοσίου Ναυπλίου,  είπε με έμφαση ο δήμαρχος!!!


Το Δ.Σ. αποφάσισε με βάση την εισήγηση του δημάρχου.  Πρέπει να πούμε ακόμα, πως ακούστηκε και αυτό, πως σύμφωνα με το  Νόμο και τις ισχύουσες διατάξεις  αυτές οι αυθαιρεσίες πάνω στον αιγιαλό της περιοχής, δεν νομιμοποιούνται.  
Τους πολίτες της Ερμιόνης που αντιδρούν σ' αυτή την υπόθεση της δρομολογιακής γραμμής από την Ύδρα με την προβλήτα του Μετοχίου για συγκεκριμένους νόμιμους λόγους, εκπροσώπησε  και αυτή τη φορά δυναμικά η Ερμιονίτισσα δικηγόρος κα. Αργυρό Κρητικού, η οποία με τη νομική στήριξη του θέματος προβλημάτισε τους δημοτικούς συμβούλους.
Εμείς λέμε,  πως γρήγορα ή αργά πρέπει να βγουν όλα... στην επιφάνεια, για το πότε και ποιοι μεσολάβησαν και μάλιστα με  επίσημες αποφάσεις  αλλά και κρυφίως να γίνουν αυτά τα έργα,  για να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Οι πολίτες γνωρίζουν και το συζητάνε και δεν μπορούν κάποιοι να κρύβονται με τον ένα ή άλλο τρόπο...
 
περισσότερα στο:  http://stamdamd.blogspot.gr/2013/03/n.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks