Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

O Πρωταθλητής "Υδραϊκός"

1 σχόλιο:

  1. Καλοί οι δεκαλικοι λόγοι και τα μπράβο στα άξια παιδιά μας που με τη συνδρομή των "ιερών τεράτων" του Ελληνικού πόλο του παρελθόντος (που απέδηξαν ότι πολύ καλά μπορούν να σταθούν και σήμερα) ανέβασαν την ομάδα τους (ΝΑΙ είναι η ομάδα ΤΟΥΣ, μόνοι τους τα κατάφεραν) στην επόμενη κατηγορία.

    Από έργα πάσχουμε σε τούτον τον τόπο (όπως δηλαδή και σε όλη τη χώρα μας). Ο κ. Πρόεδρος του ΥΝΟ με τις δηλώσεις του, μας έδειξε ένα φώς, μια προοπτική, το όραμά του για τα παιδιά - τη νεολαία της Υδρας. Ενας Υδραίος που ζει και εργάζεται εκτός Υδρας που πονάει και αγαπάει αυτόν τον τόπο περισσότερο από πολλούς από τους μόνιμα ευρισκόμενους στο νησί, αλλά μκαι κατέχοντας το προνόμοιο της διαχείρησης των κοινών μας.

    Πόσοι υπευθυνοανεύθυνοι του παρόντος και του παρελθόντος που το βράδυ της περασμένης Κυριακής βρέθηκαν ανάμεσα στους γονείς και φίλους των παιδιών της Υδρας - όπως έκαναν και κάνουν οι Ελληνες πολιτικάντιδες (διότι πολιτικοί δεν είναι) όταν επιστρέφει κάποιος Ελληνας αθλητής ή ομάδα έχοντας καταγάγει μεγάλη νίκη - για να περιβληθούν λίγη από την επιτυχία και τη δόξα της νικήτριας ομάδας μας, πιστεύουν και στηρίζουν ή θα στηρίξουν με σθένος την πρόταση αυτή. Πόσοι θα συγκρουστούν με τα συμφέροντα που αντιτίθεντε χρόνια τώρα σε όποια κίνηση προς το συμφέρον των πολλών του νησιού και κυρίως της νέας γενιάς, και θα κρατήσουν στεντορία τη φωνή τους μαζί με τον κ. Μουστακαρία. Πόσοι θα παραμήνουν πιστοί στη στίριξη αυτής της πρότασης - όραμα. Ενός οράματος που δεν υποκρύπτει ιδιοτέλεια και συμφέρον, αλλά το πιστεύω πως το καλό των πολλών και δει των Νέων μας είναι προταρχηκό μας μέλημα και καθήκον.

    Πέραν όμως των πολιτικών αρχόντων του νησιού μας, πόσοι είμαστε όλοι εμείς οι κάτοικοι και γονείς που είμαστε διατεθημένοι να συστρατευτούμε με τον κ. Πρόεδρο του ΥΝΟ και έστω να τον συνδράμουμε με την ηθική και πνευματική μας συμπαράσταση ώστε να πραγματοποιηθεί επί τέλους κάτι καλό για τα παιδιά μας. Να τους δώσουμε μία εναλλακτική λύση - μία διέξοδο από την απραξία και τη ραστόνη που κατακλίζει το νησί μας.

    Σίγουρα η "υπόσχεση" για Α1 του πόλο μπορεί να ηχεί εξωπραγματική αλλά είναι πραγματοποιήσημη. Και εάν επιτευχθεί τότε και η προβολή του νησιού θα είναι πολύ μεγαλύτερη από την παρούσα σχεδόν ανύπαρκτη, αλλά και η πιθανή αγωνιστική έλευση ομάδων όπως ο Ολυμπιακός, η Βουλιαγμένη, ο Πανιώνιος, ο Παναθηναϊκός και άλλες θετικά έχουν να προσθέσουν και στην Τουριστική κίνηση των "δύσκολων" μηνών του χειμώνα.

    Πέραν τούτου η πιθανή οργάνωση αγώνων του άλλου αγωνιστικού τμήματος του ΥΝΟ (κολύμβιση) και αυτή θα προσδώσει θετικά στοιχεία στην ανάπτυξη του τόπου μας.

    Ας το δούμε ο κάθε ένας από την πλευρά του και ας αποφασίσουμε να ξεφύγουμε από τον καναπέ απέναντι από την TV και τις καρέκλες στα καφενεία της παραλίας και ας κάνουμε τη μικρή μας επανάσταση. Να συνδράμουμε όπως έκαστος το αντιλαμβάνεται αυτή την ιδέα και ας την προωθήσουμε στο μέτρο που έκαστος μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

metamarks