Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ο Ύδρας Εφραίμ εγκαινίασε υπερσύγχρονη συνεδριακή αίθουσα

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέσθηκαν τα εγκαίνια της υπερσύγχρονης συνεδριακής αιθούσης του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας, το Σάββατο 25η Ιουνίου 2011, και ώρα 20:00 από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη ημών κ.κ ΕΦΡΑΙΜ με την παρουσία κληρικών, Βουλευτών, του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Δημάρχων, του Αρχηγού του Π.Ν., πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, και πλήθους λαού.
Αμέσως μετά την ακολουθία του αγιασμού ο Σεβασμιώτατος και ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης, απεκάλυψαν την αναμνηστική πλάκα και έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων και όλοι ομού εισόδευσαν εις την συνεδριακήν αίθουσαν όπου ξεκίνησε η εκδήλωσις.
Προσλαλιά απηύθυνε ο Γ.Α.Ε π. Ακίνδυνος, και εν συνεχεία χαιρέτησε ο Δήμαρχος Ύδρας όστις και απένειμε τιμητική πλακέτα, και το μετάλλιον των Μιαουλείων εις τον Σεβασμιώτατον επί τη επετείω συμπληρώσεως 10ετούς Θεοφιλούς Αρχιερατείας, ωσαύτως και το μετάλλιον των Μιαουλείων εις τον Γ.Α.Ε π. Ακίνδυνον ως επιβράβευση όπως σημείωσε των πολλών κόπων του δια την εκ βάθρων ανακαίνιση της αιθούσης.
Ακολούθησε βαρυσήμαντος ομιλία του Σεβασμιωτάτου.

Εν συνεχεία ο Γ.Α.Ε παρουσίασε περιληπτικώς τον τιμητικόν Τόμον «ΚΑΝΙΣΚΙΟΝ» επί τη δεκαετηρίδι της Αρχιερατείας του Σεβασμιωτάτου ο οποίος διενεμήθη εις όλους. Στο τέλος παρετέθη δεξίωσις.

ΠΗΓΗ: http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/184454/Default.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks