Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ursa Trail 2014: Κλήρωση τριών διήμερων στην Ύδρα με δωρεάν διαμονή!

 


Πλησιάζει η 1η Ιουνίου 2014 και πάνω από 660 αθλητές έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή σε έναν από τους 2 αγώνες (Ursa Trail και Στα Χνάρια της Αρκούδας) της διοργάνωσης, ενώ η λίστα των χορηγών εμπλουτίζεται καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία του αγώνα.
Ο Ιωάννης Ράππας από την Ύδρα θα συμμετάσχει ως αθλητής στον αγώνα, αλλά προσέφερε ως χορηγία και τρία διήμερα στο νησί  με δωρεάν διαμονή, για το υπόλοιπο της χρονιάς. Τα ξενοδοχεία που θα φιλοξενήσουν τους τρείς τυχερούς αθλητές που θα προκύψουν μετά από κλήρωση στον αγώνα του Μετσόβου είναι:

Το Porta del Mare: www.portadelmare.gr

O Ξενώνας Νηρηίδες: www.nereids-hydra.com

To Paradiso Rooms: www.paradisorooms.gr

Επίσης, η χορηγία περιλαμβάνει δωρεάν πρωινό στο Isalos Cafe στη Ύδρα, καθώς και ένα γεύμαστο Isalos Cafe με ελεύθερη επιλογή (μεσημεριανό η βραδινό) για τις ημέρες αυτές!
Η διοργάνωση του Ursa Trail 2014 ευχαριστεί τον Ιωάννη Ράππα για την ευγενική χορηγία των τριών διημέρων για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες της διοργάνωσης!

 http://www.advendure.com/index.php/deltia-typou/sta-hnaria-tis-arkoudas/item/2301-ursa-trail-2014-klirwsi-triwn-dihmerwn-sthn-ydra-me-dwrean-diamoni#.U3m4DdJ_uSo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks