Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ Η Λαγουδέρα της Ύδρας”

Η εκλογική επιτροπή αγώνα του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΔΡΑΙΩΝ (Δ.Υ.Σ.Υ),  “ Η Λαγουδέρα της Ύδρας” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Υδραίων Γιάννη  Θεολ. Θεολογίτη, μετά από δημοκρατικές διαδικασίες και επίπονες προσπάθειες για κατάρτιση ενιαίου ψηφοδελτίου  με νέους υποψηφίους και σύμφωνα με  τις εξαγγελίες, της ποσόστωσης των 18 γυναικών στο επιδιωκόμενο ψηφοδέλτιο, υποχρεώνετε να προβεί στo  ακόλουθο δελτίο τύπου.

Οι στόχοι μας δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν τώρα, γιατί το “κατεστημένο” στο νησί μας, δεν επιθυμεί να προχωρούν νέες ιδέες, νέοι άνθρωποι με εμπειρίες, οράματα και φιλοδοξίες για μια Ύδρα χωρίς έχθρες, φραγμούς και αντεκδικήσεις.
               
Η ομόφωνη απόφαση μας είναι να μην διεκδικήσουμε “τυπικά” για προσωπική φιλοδοξία, τον Δήμο Ύδρας στην παρούσα εκλογική αναμέτρηση, όπως “άλλοι” πράττουν πολλά χρόνια τώρα στο νησί, προβάλλοντας αλαζονική παντογνωσία, πίσω από ορατές και αόρατες καταγγελίες. Λέμε όχι ψήφο, στους λύκους που ντύθηκαν πρόβατα και που σε βάθος χρόνου κατέστρεψαν, αντί να ωφελήσουν την Ύδρα.

Δυστυχώς για την παρούσα δημοτική αρχή παρά τις υποσχέσεις της, ούτε το  2013 ούτε το 2014 ήταν έτη θερισμού των ολοκληρωμένων έργων της αντιπεριφέρειας που υποσχέθηκε, ο ανεπαρκής πλειοψηφικός συνδυασμός που  έγινε πλέον,  “ Το ψέμα για την Ύδρα”.

Ο συνδυασμός μας θα παραμείνει ενεργός, κοντά στα προβλήματα του νησιού μας.

Θα στηρίξει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 τον υποψήφιο Δήμαρχο Ύδρας κ. Γιώργο Ε. Κουκουδάκη, που πιστεύουμε πως είναι πιο κοντά στις θέσεις και στα οράματα του συνδυασμού μας, με  πολλούς νέους υποψηφίους της διπλανής μας πόρτας.

Καλύτερα μια προσπάθεια στο καινούργιο με ανοικτές τις πόρτες του Δήμου μας στους Δημότες, παρά οι κλεισμένες πόρτες, που οδήγησαν στην εκδίκηση του παρελθόντος, στους διαπληκτισμούς των ομάδων της,  με ανύπαρκτο ηγέτη.

Αυτό είναι το συμπέρασμα της απερχόμενης Δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον κ. Άγγελο Λ. Κοτρώνη, που οφείλει να δώσει πολλές απαντήσεις στα σοβαρότατα ερωτήματα του τοπικού τύπου και του Υδραίικου Λαού, που απέφυγε προκλητικά γιατί μας έβλεπε όλους πάντα αλαζονικά και υπεροπτικά. 

Η ψήφος όλων μας για τα επόμενα 5 χρόνια στον Γιώργο Ευαγ. Κουκουδάκη, είναι ψήφος αγάπης για το νησί μας, που πιστεύουμε πως θα βάλει τέλος στον διχασμό, στο μίσος προς τους επαγγελματίες και σε αυτό που επικρατεί σήμερα στο νησί μας. “Να ψοφήσει η Κατσίκα του γείτονα”, με αντιπαραθέσεις πονηρού εντιπωσιασμού και ανύπαρκτη συγκοινωνία.

Όχι άλλα χαμένα χρόνια στην στασιμότητα του νησιού μας, όχι άλλες μακέτες, όχι άλλα έργα βιτρίνας και εντυπωσιασμού, όχι άλλα ψέματα, όχι άλλες κομματικές εξαρτήσεις στην εποχή των μνημονίων, όχι σε μια Ύδρα μόνον για τους λίγους. Ούτε μια χαμένη ψήφο σε αυτούς που σταμάτησαν την ελεγχόμενη πρόοδο και την ανάπτυξη του νησιού μας, όχι άλλες χαμένες περιουσίες ακινήτων, όχι σε εκείνους που υπηρετούν το “κατεστημένο σύστημα εξουσίας”.

Ναι στο δικαίωμα δουλειάς των νέων στην Ύδρα, Ναι στην ποιότητα ζωής στο νησί, με αντισταθμιστικά οφέλη προς όλους τους ιδιοκτήτες Υδραίικης γης.                                                                  

Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες, φίλοι και φίλες, βουλιάξτε τώρα το “κατεστημένο” στα γαλάζια καθάρια νερά του νησιού μας. Δώστε την ψήφο σας σε νέους άφθαρτους υποψηφίους.

Με εκτίμηση και πολλές ευχαριστίες σε όλους, όσους βρίσκονται κοντά μας, έχοντας  με θάρρος καταγεγραμμένες τις θέσεις μας,  αυτήν την δύσκολη ώρα για την Ύδρα..    

 Γιάννης Θεολ. Θεολογίτης    /  Ύδρα  Μάϊος 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks