Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ
Ύδρα, 23 Απριλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα του Πάσχα 22/4/2014, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Υδραικού Ναυτικού Ομίλου κ. Θεόδωρο Μουστακαρία, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο, όπου συναντήθηκαν με το Δήμαρχο κ. Άγγελο Κοτρώνη και την Αντιδήμαρχο κ. Λουκία Λούλου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης ζήτησε να ενημερωθεί για τα έργα και τις δράσεις του Δήμου και ανακοίνωσε την πρόθεση της Περιφέρειας να χρηματοδοτήσει και τη δημιουργία Ναυταθλητικού Κέντρου (αγωνιστικό κολυμβητήριο, κολυμβητήριο εκμάθησης, beach volley ιστοπλοία κ.λ ). Το κέντρο αυτό είναι ένα χρόνιο και επιτακτικό αίτημα της νεολαίας του νησιού, το οποίο παράλληλα θα δώσει στο νησί την δυνατότητα διοργάνωσης διεθνών ναυταθλητικών συναντήσεων, συμβάλλοντας στην τόνωση της οικονομίας και του τουρισμού.
Οι τεχνικές υπηρεσίας της Περιφέρειας θα συντάξουν σύντομα την απαραίτητη μελέτη του έργου, προκειμένου να εντοπιστεί η κατάλληλη θαλάσσια περιοχή για την άμεση υλοποίηση του έργου.
Ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Υ.Ν.Ο, ευχαρίστησαν θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής για την ανάληψη της υλοποίησης αυτού του «ονείρου» της Υδραικής νεολαίας και έθεσαν τον εαυτό τους στην διάθεση της Περιφέρειας για την παροχή κάθε βοήθειας στην άμεση υλοποίηση του έργου.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Άγγελος Κοτρώνης δήλωσε «Σε συνέχεια της υλοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Γηπέδου της Ύδρας συνεχίζουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μυήσουμε και να αναδείξουμε τα αθλητικά ταλέντα του νησιού μας και στα θαλάσσια αθλήματα».


Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks