Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Η εταιρεία Παπαδοπούλου «έτρεξε» μαζί με εκατοντάδες αθλητές στο 1ο Hydra’s Trail Event Πηγή:www.reporter.gr

hydraΤο Σαββατοκύριακο 5-6 Απριλίου η εταιρεία Παπαδοπούλου, ως χρυσός χορηγός της ξεχωριστής αθλητικής διοργάνωσης «Hydra’s Trail Event – Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος», υποδέχθηκε περισσότερους από 500 αθλητές από όλη την Ελλάδα στο νησί της Ύδρας. Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν για καλό σκοπό, καθώς τα έσοδα από το ποσό των συμμετοχών δόθηκαν για την κάλυψη των αναγκών του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας.      
Οι αθλητές του ορεινού τρεξίματος που πλημμύρισαν το νησί της Ύδρας, έζησαν μια μοναδική εμπειρία, κέρδισαν το χειροκρότημα των φιλάθλων και έστειλαν μήνυμα άθλησης και υγείας. Δίπλα τους βρισκόταν η εταιρεία Παπαδοπούλου μαζί με την ομάδα εργαζόμενων που συμμετείχε στους αγώνες τρεξίματος, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πίστη της εταιρείας στην αξία της σωματικής άσκησης σε συνδυασμό με την ισορροπημένη διατροφή.
Με μία σειρά από δραστηριότητες που γέμισαν αυτό το ιδιαίτερο ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο με πολλή ενέργεια και ζωντάνια, η εταιρεία Παπαδοπούλου καλωσόρισε τους φίλους του ορεινού τρεξίματος στην Ύδρα, προσφέροντάς τουςDigestiveBars Παπαδοπούλου το θρεπτικό, υγιεινό και απολαυστικό snack on the go σε 6 υπέροχες γεύσεις. Αθλητές και εθελοντές κάθε ηλικίας, φόρεσαν το συλλεκτικόt-shirtDigestiveBar Παπαδοπούλου, στέλνοντας το μήνυμα «Με σωστή διατροφή είμαστε όλοι νικητές»! Παράλληλα, όλοι οι επισκέπτες του νησιού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές γεύσεις των CreamCrackers, Digestive, Μιράντα, Mascot, Γεμιστών και πολλών άλλων προϊόντων παρακολουθώντας από κοντά τη μεγάλη αθλητική γιορτή. Το Σάββατο βράδυ το μουσικό συγκρότημα Vanilla Swing, έδωσε ένα πιο εορταστικό χαρακτήρα στην ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά στη χώρα μας.
Μεταξύ των αθλητών που έλαβαν μέρος στο φετινό αγωνιστικό διήμερο «Hydra’s Trail Event – Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος» ήταν γνωστοί Έλληνες αθλητές και λάτρεις του ορεινού τρεξίματος όπως οι Θεοδωρακάκος Δημήτρης, Φωτιάδης Αλέξανδρος, Στεφανής Σταύρος, Διαλεκτός Γιώργος, Μαλάι Μαρία, Αρκουμάνης Φάνης, Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος και  Κωστόπουλος Νίκος.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά! 


Πηγή:www.reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks