Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Διακοπές στην Ύδρα, ταβέρνα της Κοντυλένιας

Ταβέρνα της Κοντυλένιας στο Καμίνι της Ύδρας

Η ταβέρνα της Κοντυλένιας είναι ίσως η πιο γνωστή ταβέρνα του νησιού της Ύδρας.  Βρίσκεται σε ένα μαγευτικό μέρος στα Καμίνια. Η ιδιαιτερότητα της τοποθεσίας και η εξαιρετική ποιότητα του φαγητού την χρίζουν ίσως την καλύτερη και δημοφιλέστερη ταβέρνα του νησιού.
Πρόκειται για μια στεγασμένη βεράντα χωρητικότητας 120 ατόμων που αγκαλιάζεται απόλυτα αρμονικά από τη φύση και τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μαγική. Κάτω από την ταβέρνα βρίσκεται ένα καταπληκτικό ψαρολίμανο με ξύλινες βάρκες και τους ντόπιους ψαράδες. Τα πιάτα είναι όλα υψηλής ποιότητας καθώς ο ιδιοκτήτης κάθε πρωί φροντίζει να φέρει στο μαγαζί του τα πιο φρέσκα ψάρια της ημέρας. Η εξυπηρέτηση είναι πολύ φιλική και άμεση και σε συνδυασμό με την υπέροχη μουσική δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ψυχικής ευεξίας.

Η ταβέρνα λειτουργεί από τον Μάρτιο μέχρι το τέλος Οκτώβρη και προσφέρεται επίσης για εορταστικές εκδηλώσεις  (γάμους, βαπτίσεις). Η πρόσβαση μπορεί να γίνει με ταχύπλοα ταξί, παραδοσιακές βάρκες ή πεζοπορία 15 λεπτών.
Το μοναδικό αυτό σημείο μέσα στη φύση σε συνδυασμό με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος και τους τριγύρω βράχους, σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα γεύμα ποιοτικό σε ένα κλίμα απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης σαν να ζείτε ένα όνειρο στα μαγευτικά τοπία της Ύδρας...

http://www.hydra.gr/what-to-see-do/restaurants-taverns/kodylenia-hydra.php

Το παρόν δεν αποτελεί διαφήμιση παρά απλά μια προσπάθεια προβολής και προώθησης των παροχών των επαγγελματιών και - όχι μόνο- της Ύδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks