Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ SUNSET

Ξεκινάμε ένα οδοιπορικό στην Ύδρα όσο αφορά την διασκέδαση, την διαμονή, το φαγητό, τα αξιοθέατα, τα μνημεία και γενικά οτιδήποτε αποτελεί πόλο έλξης στο νησί σε πραγματικό χρόνο.

Το παρόν δεν αποτελεί διαφήμιση παρά απλά μια προσπάθεια προβολής και προώθησης των παροχών των επαγγελματιών και - όχι μόνο- της Ύδρας.

 Και αρχίζουμε με το εστιατόριο Sunset.

Είναι αλήθεια ότι η θέα του Sunset δεν βρίσκεται εύκολα... Το γαλάζιο της θάλασσας δεσπόζει όσο μπορεί να δει το μάτι σου, και ειδικά την ώρα του ηλιοβασιλέματος είναι το κάτι άλλο. Το σημείο είναι εκπληκτικό, και τα παμπάλαια κανόνια του (που σώζονται ακόμα και είναι πλέον μέρος του διάκοσμου) πρέπει κάποτε να είχαν πολλή δουλειά, αλλά και φοβερό πλεονέκτημα απέναντι σε οποιοδήποτε εχθρικό πλεούμενο τολμούσε να διασχίσει την ανοικτή θάλασσα μπροστά τους.

Το Sunset βέβαια δεν είναι μόνο η θέα και τα κανόνια... Είναι το ολόφρεσκο ψάρι και η απίστευτη αστακομακαρονάδα, είναι οι φοβεροί θαλασσινοί μεζέδες, οι πλούσιες σαλάτες, τα ζυμαρικά και τα ριζότα, είναι το εκλεκτό κρέας για εκείνους που είναι πιο πολύ των... στεριανών γεύσεων, και βέβαια είναι και το επαγγελματικό service που κερδίζει φανατικούς φίλους για πάντα. 



Προς υποστήριξη του ιδιαίτερα πλήρους αυτού καταλόγου, το Sunset τηρεί μία απόλυτα επαρκή λίστα κρασιών με ποιοτικές Ελληνικές ετικέτες, έχω όμως υποσχεθεί στον ιδιοκτήτη του, τον αγαπητό μου φίλο Αντώνη Ράμπια, ότι από του χρόνου η λίστα του θα... φυσάει!



Όσο για τους γάμους, τα πάρτυ και τις λοιπές δεξιώσεις που γίνονται στο Sunset, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ο ίδιος (αλλά και όποιος έχει παρευρεθεί σε εκδήλωση στο συγκεκριμένο μέρος θα συμφωνήσει μαζί μου) ότι ειδικά από το ηλιοβασίλεμα και μετά, και με το φως των κεριών και την σωστή μουσική, η ατμόσφαιρα είναι απλά... μαγική




Δεν προτείνουμε. Ακούμε.
Δεν επιβάλουμε. Συνεργαζόμαστε.
Απλά πείτε μας. Μπορούμε.

World's Top Restaurants with a View




2. Sunset Restaurant, Hydra Island, Greece


The Sunset Restaurant is certainly a restaurant with a view. The seating area overlooks Hydra Island's idyllic beaches and restaurant-goers are treated to an uninterrupted view of sunsets on the horizon. The seafood comes fresh from the Aegean Sea and the cuisine is traditionally Greek. Continuing the traditional experience, during the high season, the restaurant also offers live Greek music to entertain guests while they eat. The Sunset Restaurant's feel is a mixture of a relaxed vacation atmosphere teamed with the bohemian lifestyle of the island.

Εστιατόριο Sunset 
Ύδρα - 18040 Ελλάδα 
TΗΛ. +30 22980-52067, 53659 
ΦΑΞ. +30 22980-53881 
ΚΙΝ. (Ανάγκης) +30 6944-248085 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks