Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HYDROUSSA


Το παρόν δεν αποτελεί διαφήμιση παρά απλά μια προσπάθεια προβολής και προώθησης των παροχών των επαγγελματιών και - όχι μόνο- της Ύδρας. 

Στη μαγευτική Ύδρα, το πιο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού, στην Πλατεία Βότση, με τις λεμονιές, λίγα μόλις λεπτά από το λιμάνι, βρίσκεται το ξενοδοχείο Hydroussa.
Πριν κάποια χρόνια αποτέλεσε το φόντο για δυο από τις πιο διάσημες κινηματογραφικές ταινίες, «Το παιδί και το Δελφίνι» με τη Σοφία Λώρεν και «Το κορίτσι με τα μαύρα» με την Έλλη Λαμπέτη.
Μοναδικό δείγμα τοπικής αρχιτεκτονικής, διαθέτει 40 φιλόξενα δωμάτια με έντονα τα στοιχεία του νησιωτικού χρώματος, εξαιρετικής αισθητικής σάλα και τραπεζαρία και μια πανέμορφη και γραφική αυλή πλημμυρισμένη από λουλούδια. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του θα σας περιμένει για να σας αποκαλύψει το πραγματικό νόημα της παραδοσιακής Υδραίικης φιλοξενίας.

Το ξενοδοχείο Hydroussa διαθέτει μία εξαιρετικής αισθητικής σάλα και τραπεζαρία και μια πανέμορφη και γραφική αυλή πλημμυρισμένη από λουλούδια. 

Ο χώρος του εστιατορίου διατίθενται και για συνέδρια και επαγγελματικές συναντήσεις έως 30 ατόμων κατόπιν ειδικής συμφωνίας. Στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου διατίθεται δωρεάν wireless internet ενώ στο ήρεμο και χαλαρωτικό περιβάλλον της αυλής λειτουργεί αναψυκτήριο.















Πλατεία Βότση, Τ.Κ. 180 40 Ύδρα - Τηλ.: 22980 53580, 22980 53581, 22980 52400, Fax: 22980 52161
http://www.hydroussa-hydra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks