Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Η Ύδρα και τα νησιά του Σαρωνικού , σταθερός προορισμός για επισκέπτες κάθε μέσου

Μια όμορφη και πρωτότυπη επίσκεψη δεχτήκαμε σήμερα το πρωί  στην Ύδρα.  Μια χαρούμενη παρέα 11 κωπηλατών που κατέπλευσαν στο λιμάνι όπου παρέμειναν  για ξεκούραση για λίγες ώρες, γεμίζοντας με χρώμα και κέφι την παραλία, και προκαλώντας τον θαυμασμό των ντόπιων. Πρόκειται για  μια ομάδα, λάτρεις του sea kayak, όπου με αφετηρία τον Πειραιά ξεκίνησαν για μια ρότα στα νησιά του Αργοσαρωνικού, Αίγινα, Μέθανα, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Πόρτο Χέλι και Ναύπλιο.  Μια διαδρομή 180 χιλιομέτρων συνολικά.

Η εταιρεία Sea Kayak Milos ιδρύθηκε το 2001 στην Μήλο από τον Αυστραλό Rod Feldtmann και την σύζυγό του Πετρινέλα Βικέλη . 

Ο Rod μεγάλωσε σε μια φάρμα στη Βικτόρια της Αυστραλίας. Μετά την αποφοίτησή του με πτυχίο Γεωλογίας από το Πανεπιστήμιο του Wollongong, εργάστηκε για 10 χρόνια ως εξερευνητή γεωλόγος  στην Αυστραλία, τη Νότια Αμερική και, τέλος, στην Μήλο. Κατά το έτος 2000, ο  Rod ίδρυσε την εταιρεία Sea Kayak Milos ως μέσο για να παραμείνει στη Μήλο, με την οικογένειά του και να ασχοληθούν με την θάλασσα και το kayak. Ο στόχος της επιχείρησης ήταν, και εξακολουθεί να είναι, να παρέχει προσιτές καγιάκ διακοπές, σε μια φανταστική τοποθεσία, σε άτομα όλων των ικανοτήτων.
Με 14 χρόνια
εμπειρίας o Rod και η ομάδα του  οδηγεί ταξίδια στη Μήλο και σε άλλα μέρη στην Ελλάδα,όντας  ένας από τους πλέον έμπειρους και εξειδικευμένους ξεναγούς στην Ελλάδα. 










  
περισσότερες πληροφορίες: www.seakayakgreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks