Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Ύδρα

Το πρωί της Τρίτης 25ης Μαρτίου τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό  παρουσία του Δημάρχου Ύδρας κ. Άγγελου Κοτρώνη, μελών της τοπικής αυτοδιοίκησης, επίτιμων καλεσμένων, μαθητών των σχολείων της Ύδρας, σπουδαστών της Σχολής Εμποροπλοιάρχων και πλήθος κόσμου. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο κ. Άγγελο Κοτρώνη , εκπρόσωπο Εθνικής Αντίστασης,  καθώς και από εκπροσώπους της ΑΕΝ,  της αστυνομίας και από την Υπολιμενάρχητου νησιού. Θέση έλαβε στο βήμα η κ. Σταματίνα Δηλαβέρη, (προϊσταμένη διοικητικών υπηρεσιών του δήμου Ύδρας.) προκειμένου να εκφωνήσει τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας. Στην συνέχεια απαγγέλθηκαν ποιήματα από μαθητές των σχολείων ενώ τραγούδησε η χορωδία του Γυμνασίου - Λυκείου Ύδρας. Αμέσως μετά οι μαθητές και σπουδαστές  παρατάχθηκαν στην παραλία για την παρέλαση μπροστά από τους δεκάδες συγκεντρωμένους θεατές οι οποίοι είχαν την ευχαρίστηση μετά το πέρας της παρέλασης να παρακολουθήσουν παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό τμήμα του Υ.Ν.Ο.
O κόσμος στη συνέχεια  συγκεντρώθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου καλεσμένοι στην Δεξίωση που παράθεσε ο Δήμος Ύδρας. Ο Δήμαρχος κ. Κοτρώνης  απεύθυνε χαιρετισμό σε όλους καθώς και τις πιο θερμές του ευχαριστίες για την παρουσία τους . Τόσο στους πολίτες όσο και στους συνεργάτες του, για την συνεχή και ακούραστη συμπαράστασή τους στο δύσκολο έργο του.  
  Ακολούθησε η απονομή χρηματικών βραβείων από έσοδα κληροδοτήματος Φαμελιάρη στους εισαχθέντες σε  Α.Ε.Ι το 2013
 Ακολούθησε η βράβευση του αριστούχου απόφοιτου της Α.Ε.Ν. 2011-2012 από τον κύριο Νικόλαο Παπαδημητρίου με το βραβείο Αρχοντούλας Παπαδημητρίου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks