Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ *ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 20141"


ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΥΔΡΑΣ (Κ.Ε.Δ.Υ.)
                                                                      


                                                                                                                                              Ύδρα, 4 Μαρτίου 2014


Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο   Μ Η Ν Υ Μ Α

Αγαπημένοι μας Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες και Φίλοι, Θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες για την αξέχαστη συμμετοχή όλων, που με τόσο κέφι και όρεξη, συμμετείχατε στο πατροπαράδοτο έθιμο του καρναβαλιού στο νησί μας.
Η φετινή επιτυχία του καρναβαλιού ξεπέρασε κάθε προσδοκία και άφησε σε όλους, Υδραίους και επισκέπτες τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε:
Στην  οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού,  κ. Γιάννη  Παύλου, κ. Νίκο Παύλου, κ. Ελένη Γιαννίμπα,   κ. Παρασκευή Λιόλιου - Βούλγαρη,  κ. Σοφία Μπίκου,   κ. Ειρήνη Μαυρουδάκου και   κ. Κυριακή Γεωργακοπούλου, για την άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεων.
Ευχαριστούμε τις κ. Ειρήνη Μαυρουδάκου, κ. Μεταξία Παρίση, κ. Σοφία Μπίκου, κ. Γεωργία Παρίση, κ. Κοντυλένια Βλαχοδημήτρη, και τον κ. Νίκο Παύλου, που βοήθησαν στο στήσιμο του μπουφέ.
Στo εστιατόριo «ΞΕΡΗ ΕΛΙΑ», στην οικογένεια Σταμάτη Βούλγαρη στο Καμίνι  και στους ιδιοκτήτες εστιατορίων, Supermarkets, κρεοπωλείων, φούρνων  Café και Bars του νησιού μας, που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο αίτημά μας και πρόσφεραν νόστιμους μεζέδες, αναψυκτικά, ποτά και άλλα είδη, προκειμένου να δημιουργηθεί πλούσιος μπουφές για όλους τους παρευρισκόμενους.
Στην κ. Αγγελική Στρουμπούλη και τον κ. Σωτήρη Ηλιάδη για το γλέντι που οργάνωσαν στο φροντιστήριό τους.
Στον δάσκαλο παραδοσιακών χορών του Υ.Ν.Ο, κ. Γεώργιο Γκολέμη, για την άριστη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθειά του.
Στον κ. Σπύρο Βούλγαρη και τον κ. Νίκο Παπαδάκη, για την τοποθέτηση των ηχητικών εγκαταστάσεων στην πλατεία της Ξερής Ελιάς.
Στην κ. Χριστίνα Κωνσταντάρα για την επιμέλεια της αφίσας.
Την υπάλληλο της Κοινωφελούς Επιχείρησης   κ. Ευφροσύνη Μεθενίτη, , που πρόθυμα βοήθησε στην διανομή των αποκριάτικων στολών, τους υπαλλήλους της Κ.Ε.Δ.Υ κ. Δημήτρη Βούλγαρη, κ. Τόνια Μοίρα,  κ. Γεωργία Παρίση, κ. Βούλα Λιόλιου Βούλγαρη και τους   υπαλλήλους του Δήμου,  κ. Μαρία Ανδρέου, κ. Γεωργία Σερέτη και τον κ. Βαγγέλη Μελαχροινό για την  αμέριστη βοήθειά τους.
Στον κ. Σπύρο Μαύρο, ο οποίος όπως κάθε χρόνο, σήκωσε και πάλι στους ώμους του το «βάρος» του καρνάβαλου.
Στον κ. Γρηγόρη Κοτρομάγια, που για πρώτη φορά φέτος ηγήθηκε της παρέλασης του καρνάβαλου και επίσης βοήθησε στη βράβευση της καλύτερης αποκριάτικης μεταμφίεσης.
Σε όλους τους άξιους και πρόθυμους Συνεργάτες μας, τον Πρόεδρο της  Κοινωφελούς Επιχείρησης και Αντιδήμαρχο κ. Αναστάσιο Σωτηρόπουλο, την Αντιπρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Ελένη Γιαννίμπα  και όλους τους άλλους που με οποιοδήποτε τρόπο συνέβαλλαν στη τέλεια διοργάνωση του φετινού Καρναβαλιού. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως, επιθυμούμε να το δώσουμε στη νεολαία μας, τα παιδιά όλων των ηλικιών, οι οποίοι συμμετείχαν με ζήλο, κέφι και προθυμία στο Καρναβάλι, δίνοντας ένα ξεχωριστό τόνο ζωντάνιας στις εκδηλώσεις μας.
Σας ευχόμαστε με αγάπη Καλή Σαρακοστή, υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και μεγάλο κουράγιο.     Με πατριωτικούς χαιρετισμούς και ευχαριστίες πολλές,
«Και του χρόνου»!, σίγουρα ακόμα καλύτερα !!

ο Δήμαρχος Ύδρας
      
                                                                                     
Άγγελος Λ. ΚοτρώνηςΧΟΡΗΓΟΙ
SUPER MARKETS
Παναγιώτης Καλαματιανάκης
Χρήστος Μπεξής
Δημήτρης Αναργύρου
Παναγιώτης Ράμπιας
Μαρία Βούλγαρη

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ
Κυριάκος Τσαγκάρης
Φλώρα Τσάνου

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
ΑΦΟΙ ΓΟΥΝΑΡΗ
Γιώργος Ντονμέζ
Κυριάκος Λαναράς

ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
ΙΣΑΛΟΣ
SKIPPER
SINIALO
ΡΟΛΟΙ
ΓΩΝΙΑ
CIAO
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
ΓΕΦΥΡΙΑ
ΑΝΝΙΤΑ
ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ
ΚΟΝΤΥΛΕΝΙΑ
ΨΗΝΕΣΑΙ
ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ
ΞΕΡΗ ΕΛΙΑ

ΠΟΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ
ΖΩΗ ΠΟΥΛΟΥ

ΔΙΑΦΟΡΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ

ΦΟΥΡΝΟΙ
ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ

BAR
RED
ΠΕΙΡΑΤΗΣ
ANDYS BAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks