Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Το πολυτελέστατο Mega Yacht Al Mirqab στην Ύδρα


 


Εχτές το μεσημέρι 6 Ιουνίου, κατέπλευσε στην Ύδρα η πολυτελέστατη θαλαμηγός  Al Mirqab το οποίο ανήκει στον  Εμίρης του Κατάρ, Σεΐχη Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Θανί.  Ο Εμίρης - ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου - είναι λάτρης της Ελλάδας την οποία επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι.  Την Ύδρα είχε επισκεφτεί και πέρσι ακριβώς την ίδια εποχή (10 Ιουνίου) ..
Το Al Mirqab που ταξιδεύει με τη σημαία των νήσων Καϊμάν, είναι πολυτελέστατο, επιβλητικό , αεροδυναμικό ,το 9ο μακρύτερο κότερο στη γη και ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά σκάφη που υπάρχουν. Στις πολυτελείς σουίτες του, φιλοξενούνται 24 καλεσμένοι, το πλήρωμα αποτελείται από 55 άτομα ενώ ο καπετάνιος είναι Υδραίικης καταγωγής σύμφωνα με πληροφορίες. 
Το Al Mirqab παρέμεινε αραγμένο έξω από το λιμάνι της Ύδρας για αρκετές ώρες. Οι καλεσμένοι του απόλαυσαν βόλτες με τζετ σκι και με τα ταχύπλοα του mega yacht μέχρι τη δύση του ήλιου, βουτιές και ηλιοθεραπεία στην ξύλινη πρυμναία προβλήτα, ενώ κάποιοι από αυτούς επισκέφτηκαν και το νησί για τα ψώνια τους. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks