Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Μιαούλεια 2013, νύχτα μαγική με "τραγούδια που επιμένουν"

 

Εχτές το βράδυ το σκηνικό στην παραλία της Ύδρας ήταν κυριολεκτικά μαγευτικό . Γαλήνια νύχτα, πανέμορφο φεγγάρι, και φωνές αγαπημένες σε ένα μουσικό ταξίδι  με πυξίδα στίχους και νότες σπουδαίων συνθετών και ποιητών με καπετάνιο τον μεγάλο ερμηνευτή Μανώλη Μητσιά και συνταξιδιώτες του την Αφροδίτη Μάνου και τον Γιάννη Μηλιώκα δύο από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς τους. 

Οι τρεις καλλιτέχνες χάρισαν στο κοινό μοναδικές στιγμές, με τις ζεστές και πραγματικά άφθαρτες φωνές τους, και μια σκηνική παρουσία ενθουσιώδη, ρομαντική, ερωτική.  Ακούσαμε τραγούδια που μας ταξίδεψαν στο παρελθόν αλλά που ταυτόχρονα η διαχρονικότητά τους είναι πολύ έντονη, ταιριάζοντας απόλυτα και στην σημερινή πραγματικότητα.


Διανύουμε μια πολύ δύσκολη εποχή είναι η αλήθεια.  Παρ΄όλα αυτά δεν είμαστε μόνοι.  Μας συντροφεύουν και μας ενώνουν πάντα τραγούδια σαν κι αυτά , που δε γερνούν, που "επιμένουν" και θα "επιμένουν" πάντα.  Σαν κι αυτά που απολαύσαμε εχτές σε μια νύχτα μαγική, τέλος του Ιούνη, στην αγκαλιά ενός μαγικού νησιού.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks