Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

International Dance Workshop & Shows Hydra Island 2013


 Η μη κερδοσκοπική εταιρεία Seresta Dance Company με πολυετή εμπειρία στον καλλιτεχνικό χώρο και με πολλά σεμινάρια και παραγωγές στο ενεργητικό της, έχει στόχο να διοργανώσει το «International Dance Workshop & Shows» Ύδρα 2013, προσελκύοντας μεγάλα ονόματα της τέχνης του χορού με στόχο την εκπαίδευση και την παρουσία μιας νέας συλλογικής δουλειάς όλων των καλλιτεχνών. Το workshop θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη Ύδρα, 18-31 Αυγούστου 2013, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού.

Mετά το τέλος του σεμιναρίου, 5-6-7 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τρεις παραστάσεις στο λιμάνι του νησιού υπό την Αιγίδα του Δήμου Ύδρας. Οι δύο παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν δωρεάν για το κοινό και τα έσοδα μίαςπαράστασης (με 5€/εισιτήριο) θα διατεθούν προς ενίσχυση των συνταξιούχων της Ύδρας που χάσανε τις συντάξεις τους. 

Το μεγάλο αυτό καλλιτεχνικό γεγονός θα διαφημιστεί μέσω χορηγών επικοινωνίας σε ποικίλα Μ.Μ.Ε. εντός και εκτός Ελλάδος, μέσω των social media καθώς και μέσω προωθητικών ενεργειών από τον Δήμο της Ύδρας.
  
Σας περιμένουμε όλους στο υπέροχο νησί της Ύδρας, να δημιουργήσουμε και να ζήσουμε μαζί στιγμές μοναδικές μέσα από την μαγεία της τέχνης του χορού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks