Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΜΟΥ ΥΔΡΑΣ


                                                                                      Ύδρα 6 Σεπτεμβρίου  2012 


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου και μετά από αίτημα του Δημάρχου Ύδρας, Άγγελου Λ. Κοτρώνη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση – σύσκεψη στην Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν στο νησί μας.
Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Δημήτρης Κατσικάρης, ο Γενικός Διευθυντής Έργων κ. Θεόδωρος Καρδοματέας, ο Προϊστάμενος Διαχειριστικής Αρχής ΕΣΠΑ κ. Κωνσταντίνος Λέμας και ο Γενικός Διευθυντής Ποιότητας Ζωής κ. Γιώργος Οικονομόπουλος.
Στην σύσκεψη η οποία διεξήχθη σε φιλικό κλίμα και με εμφανή την διάθεση καλής συνεργασίας, τέθηκαν προς συζήτηση τα προβλήματα της Ύδρας αλλά και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί, όπως το γήπεδο, το ναύδετο, το ελικοδρόμιο, οι εργασίες επισκευής του  Νηπιαγωγείου, για τα οποία θα ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες υλοποίησης τους με την εξασφάλιση των απαραίτητων αδειών και την δημοπράτησή τους.
Ο Δήμαρχος έθεσε επίσης στον Περιφερειάρχη κ. Σγουρό το πολύ σοβαρό ζήτημα της διαχείρισης των σκουπιδιών και έλαβε την υπόσχεση της απόλυτης στήριξης και βοήθειας σε όλα τα επίπεδα ώστε να δοθεί άμεση και οριστική λύση στο τόσο σοβαρό για το νησί μας ζήτημα.
Μετά τον τέλος της σύσκεψης, ο Δήμαρχος Ύδρας δήλωσε:
«Τα αποτελέσματα από αυτή μας την συνάντησή είναι πολύ ενθαρρυντικά και ελπιδοφόρα για το νησί μας.
Άμεσα και δη μέσα στο 2012 τα έργα παίρνουν οριστικά τον δρόμο της υλοποίησης και παρά τις δύσκολες στιγμές που διανύουν τα οικονομικά της χώρας μας, το νησί μας θα μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες ημέρες.
Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον  Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρό, τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Δημήτρη Κατσικάρη και τους συνεργάτες τους, για την μεγάλη τους συμπαράσταση, την βοήθεια και την αγάπη τους στην Ύδρα.
Είμαι σίγουρος η άριστη σχέση συνεργασίας που διατηρούμε μας επιτρέπει να ελπίζουμε πως η Περιφέρεια Αττικής θα στέκεται πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε όλα τα προβλήματα του νησιού μας ώστε να μπορέσουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα μέλλον γεμάτο ελπίδα και σιγουριά.»


                                  
                                Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks