Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ

Το παρόν δεν αποτελεί διαφήμιση παρά απλά μια προσπάθεια προβολής και προώθησης των παροχών των επαγγελματιών και - όχι μόνο- της Ύδρας.




ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ένα παλιό πέτρινο Αρχοντικό χτισμένο κυριολεκτικά δίπλα στη θάλασσα, το εξοχικό ενός εμπόρου σφουγγαριών πριν 150 χρόνια , είναι το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο Fourseasons, το οποίο βρίσκεται δυτικά του λιμανιού της Ύδρας στην τοποθεσία, Πλάκες Βλυχού.  Διαθέτει 5 δίχωρες πανέμορφες σουίτες , καθεμιά εμπνευσμένη από τις 4 εποχές του χρόνου, κάθε μια με το το δικό της στυλ, και υπέροχη θέα στη θάλασσα ή και στο βουνό. 

Οι Σουίτες μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα μέχρι και 4 άτομα και διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, πρόσβαση WIFI στο διαδίκτυο, κλιματισμό, mini bar κ.α.  Οι κήποι ιδανικά διαμορφωμένοι δίνουν επίσης τη δυνατότητα φιλοξενίας κάθε είδους εκδήλωσης. Το παραθαλάσσιο παραδοσιακό ταβερνάκι να σερβίρει προϊόντα του περιβολιού μας και θαλασσινά δικής μας ψαριάς.  Η οργανωμένη παραλία ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο, από λεπτό βότσαλο , με πεντακάθαρα κρυστάλινα νερά και θέα το νησί του Δοκού και τα παράλια της Πελοποννήσου. Η πρόσβαση στο ξενοδοχείο γίνεται μέσω θαλάσσης με ταξί, ή με τα πόδια από το μονοπάτι που συνδέει τις Πλάκες Βλυχού με το λιμάνι της Ύδρας.




Το Ξενοδοχείο είναι ανοιχτό από 1η Απριλίου μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου.


http://www.fourseasonshydra.gr
tel. 22980 53698
fax. 22980 53646
e mail  fourseasonshydra@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks