Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση Δημάρχου Ύδρας με την ηγεσία του Ε.Ο.Τ



 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ

Ύδρα 4 Ιουλίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση Δημάρχου Ύδρας με την ηγεσία του Ε.Ο.Τ




Την Τετάρτη 3 Ιουλίου ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης, είχε συνάντηση στον Ε.Ο.Τ με τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Χρήστο Πάλλη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Πάνο Λειβαδά.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος τόνισε την ανάγκη συνεργασίας Οργανισμού και Δήμου με σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Ύδρας και έθεσε υπ’ όψη των δύο ανδρών δυο καίρια ζητήματα για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της Ύδρας.
Ζήτησε να υπάρξει εντονότερη και συστηματικότερη προβολή της Ύδρας μέσω των δράσεων του Ε.Ο.Τ και ιδίως μέσω των ηλεκτρονικών καταχωρήσεων του Οργανισμού, οι οποίες έχουν επισκεψιμότητα, που φθάνει τους 2.000.000 χρήστες.
Το αίτημα έγινε αμέσως δεκτό από την πολιτική ηγεσία του Ε.Ο.Τ. και αμέσως μετά υπήρξε συνάντηση εργασίας με την Διευθύντρια Έρευνας Αγοράς & Διαφήμισης κ. Άντζελα Βαρέλα, ώστε να συντονιστούν οι ενέργειες προβολής μεταξύ Δήμου Ύδρας και Ε.Ο.Τ.
Οι στοχευμένες καταχωρήσεις προβολής (π.χ. το δίκτυο μονοπατιών, Μιαούλεια, Κουντουριώτεια, Εκθέσεις, και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις) θα αναρτώνται στα διαδικτυακά portals προβολής που χρησιμοποιεί ο Ε.Ο.Τ, ενώ έντυπο και ψηφιακό υλικό θα σταλεί στα γραφεία που διατηρεί ο Οργανισμός στο εξωτερικό.
Ο Δήμαρχος έθεσε επίσης το ζήτημα της υλοποίησης έργων, που θα συμβάλουν στη ανάπτυξη και τη διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος της Ύδρας ενώ  ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ, ύστερα και από το πάγιο αίτημα του Δημάρχου, έθεσαν ως προτεραιότητα για τον Οργανισμό, την ανακατασκευή των 3 ερειπωμένων ανεμόμυλων πάνω από το λιμάνι της Ύδρας, έργο απολύτως ώριμο, με οριστική μελέτη και όλες τις εγκρίσεις, ενώ η Γενική Διευθύντρια Ανάπτυξης κ. Μαρία Μάρακα ανέλαβε την προώθηση του έργου ώστε να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.


Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks