Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΑΟΥΛΕΙΑ 2013





                                                ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ
  Ύδρα 10 Ιουλίου 2013


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

         
            Αγαπημένοι μας Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες και Φίλοι,

Μετά το πέρας των Εορταστικών Εκδηλώσεων «Μιαούλεια 2013», νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους όσοι συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην διοργάνωση και πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ιερά Μητρόπολη και τον Σεβαστό Κλήρο της Ύδρας για την συμβολή και συμπαράστασή τους.
Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής και τον φίλο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Δημήτρη Κατσικάρη, για την αγάπη τους στο νησί μας και την χορηγία της εξαιρετικής συναυλίας «Τραγούδια που επιμένουν», με τους Μανώλη Μητσιά, Αφροδίτη Μάνου και Γιάννη Μηλιώκα.
Ευχαριστούμε το Πολεμικό Ναυτικό, το οποίο τίμησε για άλλη μια φορά τις εκδηλώσεις μας με την παρουσία της Φ/Γ  «ΥΔΡΑ» .
Ευχαριστούμε τον αρχιμουσικό κ. Γεώργιο Τσιλιμπάρη Πλωτάρχη, Διευθυντή της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και όλα τα μέλη της, για την υπέροχη μουσική βραδιά που μας χάρισαν.
Ευχαριστούμε τον Διοικητή του Α.Τ Ύδρας,  Υπαστυνόμο Β’ κ. Γεώργιο Κάγκαλο και όλο το προσωπικό του Α.Τ. για την παρουσία τους και την βοήθειά τους.
Ευχαριστούμε τον Διοικητή της Α.Ε.Ν, Υποπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Ιωάννη Κόκκιο και το προσωπικό της Ακαδημίας, για την φιλοξενία των προσκεκλημένων μας στις εγκαταστάσεις της Σχολής.
Ευχαριστούμε τον Λιμενάρχη Ύδρας, Ανθυποπλοίαρχο Λ.Σ κ. Νικόλαο Αλεξίου και όλο το προσωπικό του Λιμεναρχείου, για την άριστη συνεργασία σε όλες τις εκδηλώσεις.
 
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου ΄Υδρας κ. Αθανάσιο Μερτζάνη και το Διοικητικό Συμβούλιο, για την πολύτιμη και αμέριστη βοήθεια που παρείχαν σ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.
Ευχαριστούμε τους Ναυτοπροσκόπους Νίκαιας – Κορυδαλλού για την παρουσία τους στο νησί και την εν γένει βοήθειά τους.
Ευχαριστούμε την Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου – Μουσείου Ύδρας κ. Κων/να Αδαμοπούλου, για την παραχώρηση του δώματος του Μουσείου για την πραγματοποίηση των θεατρικών παραστάσεων.
Ευχαριστούμε την κ. Βούλα – Λιόλιου Βούλγαρη και όλη την θεατρική ομάδα του Δήμου μας,  για τις υπέροχες θεατρικές παραστάσεις που απολαύσαμε κατά την διάρκεια των Μιαουλείων.
Ευχαριστούμε την κ. Μαρία Τζανουκάκη δασκάλα μουσικής των χορωδιών του Δήμου και όλους τους μαθητές της, για την εξαιρετική μουσική βραδιά που μας χάρισαν.
Ευχαριστούμε  το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας – Κορυδαλλού και το «Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας», καθώς επίσης και τους υπεύθυνους αιμοδοσίας Δήμου Ύδρας, τον Αντιδήμαρχο κ. Σωτηρόπουλο Αναστάσιο, το Δημοτικό Σύμβουλου κ.  Μαυρουδάκο Αναστάσιο, καθώς επίσης και την Κοινωνική Λειτουργό κ. Νάζου Αγγελική, για την διοργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας.   Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως επιθυμούμε  να το απευθύνουμε στους Εθελοντές Αιμοδότες, που χάρισαν δώρο ζωής σε όσους από τους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη.
Ευχαριστούμε θερμά όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, καθώς επίσης και τους: Σαρούκου Ζωή Πρόεδρο του Α.Ο.Υ.,  Γρηγοριάδη Ανδρόνικο,  Σκάγκου Χρύσα, Πετροχείλου Γιάννα,  Ωρολογά Λίνα, Φλωριά Ειρήνη,  Σαρρή Μαρία, Ρένα Ζαριώπη, Μανώλη Πούλο, Βαγγέλη Σιδέρη, Μπελεγρή Ιωάννη, Κωνσταντίνα Κυριάκου και Νικόλαο Παύλου για την άψογη διοργάνωση του παιχνιδιού.
Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Πράπα, δάσκαλο Καράτε, την κ. Λίνα Ωρολογά, δασκάλα χορού και τον κ. Γιώργο Γκολέμη, δάσκαλο παραδοσιακών χορών του Υ.Ν.Ο,  και όλους τους μαθητές τους, για τις εντυπωσιακές εκδηλώσεις που μας παρουσίασαν.
Ευχαριστούμε  τον κ. Γιώργο Γκολέμη και τους συνεργάτες του, για την οργάνωση και τον συντονισμό του οπτικοακουστικού δρώμενου, τις κυρίες Κων/να Αδαμοπούλου και Μαρία Μαρσέλλου για τα κείμενα και τα ιστορικά στοιχεία και την κ. Μαίρη Γεωργακοπούλου για την άριστη αγγλική μετάφραση και παρουσίαση.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στους Υδραίους Μπουρλοτιέρηδες για την αγάπη τους και την  παρουσία τους σε όλες τις εκδηλώσεις, τις χορευτικές ομάδες του Υ.Ν.Ο και τους μαθητές και μαθήτριες των σχολείων, οι οποίοι εθελοντικά συμμετείχαν, όπως κάθε χρόνο στην αναπαράσταση της πυρπόλησης της τουρκικής φρεγάτας.
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τις οικογένειες Νέζως Νικολούδη και Γιώργου Σπανού, για την απονομή χρηματικών βραβείων σε μαθητές του Β’ Δημοτικού Σχολείου και για την προσφορά των γλυκισμάτων   στην δεξίωση στο Δημαρχείο.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον κ. Γιώργο Μουνδρέα, ο οποίος ως άριστος τελετάρχης,  με πραγματική αγάπη για την Ύδρα και ανιδιοτέλεια, βοήθησε στις εκδηλώσεις μας.
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, την μεγάλη χορηγό των φετινών Μιαουλείων, κ. Αγγελική Φράγκου για την χορηγία των υπέροχων και πρωτότυπων πυροτεχνημάτων, τα οποία απολαύσαμε όλοι στο τέλος της αναπαράστασης, δίνοντας μία ξεχωριστή αίγλη στην εκδήλωση και χαρίζοντας ένα εκπληκτικό θέαμα σε όλους τους επισκέπτες του νησιού. Χωρίς την αγάπη της, ο Δήμος μας δεν θα είχε αυτή την δυνατότητα.
Ευχαριστούμε το “Κοινωφελές Ίδρυμα Ύδρας Στυλιανού και Μαρίας Βέτιμη” για την χορηγία των προσκλήσεων και των αφισών των Μιαουλείων και γενικότερα για την διαρκή αγάπη και συμπαράσταση.
Ευχαριστούμε την «Υδραϊκή Ναυτική Εταιρεία» του κ. Δημήτρη Δρακόπουλου, για την δωρεάν μεταφορά των προσκόπων και των χορευτών του Κέντρου Ελληνικών χορών ΔΩΔΩΝΗ, με το πλοίο του.
Ευχαριστούμε  το ξενοδοχείο «ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ», για την δωρεάν παραχώρηση δωματίων.
Ευχαριστούμε την ταβέρνα «ΓΕΦΥΡΙΑ», για την προσφορά δωρεάν πρωινού στους προσκόπους.
Ευχαριστούμε τον κ.  Κουλουρίδη Γιάννη, για την δωρεά του καϊκιού, που μετατράπηκε σε τούρκικη φρεγάτα.
Ευχαριστούμε  τους ιδιοκτήτες θαλασσίων ταξί, «SEA BIRD» και «ALBATROS» οι οποίοι συμμετείχαν στην εντυπωσιακή υποδοχή της Φ/Γ “ΥΔΡΑ”. καθώς και τους Αναστάσιο Ζωγκό, Σπύρο Μαύρο, Κωνσταντίνο Μακρυγιάννη, Γιώργο Βλαχοδημήτρη, Αναστάσιο Πούλο, Παναγιώτη Μακρυγιάννη, Γιάννη Κίτσο,  Ζωγκό Λευτέρη, και Παντελή Λεμπέση, ιδιοκτήτες σκαφών που με τη συμμετοχή τους συνέβαλαν στην επιτυχία της αναπαράστασης της ναυμαχίας του Γέροντα,  παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Ευχαριστούμε τον κ. Μιχάλη Πελεκάνο και τους συνεργάτες του, για την πολύτιμη βοήθειά τους στην κατασκευή της τούρκικης φρεγάτας, αλλά και στην γενικότερη φροντίδα του πριν και μετά την εκδήλωση.
Ευχαριστούμε πολύ την Προϊσταμένη κ. Ματίνα Δηλαβέρη  και το προσωπικό όλων των υπηρεσιών του Δήμου και ιδιαίτερες ευχαριστίες στο προσωπικό της Κ.Ε.Δ.Υ,  για την πολύτιμη βοήθεια και την παρουσία τους στις εκδηλώσεις.
Ευχαριστούμε πολύ τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την προώθηση και προβολή των εκδηλώσεων, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στον πολύτιμο συνεργάτη του Δήμου μας κ. Παύλο Κόκκο, ο οποίος για άλλη μια φορά εργάστηκε ακούραστα για την συνεχή ενημέρωση της ιστοσελίδας του Δήμου.
Προσωπικές ευχαριστίες σε όλους τους  Συνεργάτες μου και  στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Μαρκαντώνη, στην Αντιδήμαρχο κ. Λουκία Λούλου, στον Αντιδήμαρχο κ. Αναστάσιο Σωτηρόπουλο και Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Υ., στην Αντιπρόεδρο κ. Ελένη Γιαννίμπα ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο για την άψογη οργάνωση όλων των φετινών εκδηλώσεων και όσους ενδεχομένως άθελά μου να παρέλειψα, για την πολύτιμη βοήθειά τους.
          Τέλος ένα εγκάρδιο ευχαριστώ σε όλους Εσάς, για την αγάπη σας, τα συγχαρητήρια και τις πολλές ευχές σας.
Η δική σας αγάπη είναι η ηθική ανταμοιβή μας στους κόπους μας, για το καλό της Ύδρας μας.
Και του Χρόνου με Υγεία, με ακόμα καλύτερες εκδηλώσεις !

Με μεγάλη εκτίμηση και ευχαριστίες,




Άγγελος Λ. Κοτρώνης
Δήμαρχος Ύδρας 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks