Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Αδελφότης των Υδραίων Αθηνών. Πρόσκληση συμμετοχής σε φιλανθρωπικό δείπνο

Αδελφότης των Υδραίων Αθηνών Έτος Ιδρύσεως 1890
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αγαπητά μέλη και αγαπητοί φίλοι, 

Ως μέλος του Δ.Σ. του Lifeline Hellas, σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στο φιλανθρωπικό δείπνο που πραγματοποιείται την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στις 20.30 υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας για την ενίσχυση του Σικιαρίδειου ιδρύματος.  Τη βραδιά αυτή θα τιμήσουμε τον σπουδαίο ‘Ελληνα Καθηγητή Δρ. Αυξέντιο Καλάνγκο.

Η δωρεά συμμετοχής στην εκδήλωση είναι 125 ευρώ.

Η LIFELINE HELLAS είναι διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός τον οποίο ίδρυσε η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας με σκοπό την παροχή και τον εφοδιασμό εξοπλισμού και υλικού για την ανακούφιση των ανθρώπων και ιδίως των παιδιών που αντιμετωπίζουν σκληρές συνθήκες διαβίωσης σε κάθε περιοχή και χώρα του κόσμου.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια το Lifeline Hellas και το Lifeline UK ασχολείται αποκλειστικά με την Ελλάδα όπου υπάρχουν σημαντικές ανάγκες λόγω της δυσχερούς κατάστασης που επικρατεί. Μία από τις σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων. Τα εκτός Ελλάδος γραφεία του οργανισμού βρίσκονται στο Λονδίνο, στο Σικάγο, στη Νέα Υόρκη και στο Τορόντο, τα οποία συνεργάζονται με το ίδρυμα της «Ίδρυμα Πριγκίπισσας Αικατερίνης» στο Βελιγράδι.


Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Γιάννης Σαχίνης
Πρόεδρος

 
Πληροφορίες 210 9828002 Κα Ζαχαράκη
Email: lifelinegr@pkfond.rs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks